Inloopdouche

Inloopdouches

douches op maat

Inloopdouches in je badkamer geven je een gevoel van luxe en ruimte. Sanistunter heeft dan ook een grote collectie van verschillende soorten inloopdouches. Voor iedere badkamerstijl, maar ook voor iedere maat badkamer. Met de juiste douchewanden, kleuren en tegels maak je van je douche een waar juweel in je badkamer.

Inloopdouches voor iedere badkamer

Heb je verbouwplannen voor je badkamer? Dan is dat een mooie gelegenheid om ook de douche eens van dichtbij te bekijken. Heb je inloopdouches altijd mooi gevonden, maar dacht je dat je badkamer niet ruim genoeg daarvoor zou zijn? Maak een 3D-ontwerp van je badkamer. Plaats de verschillende badkamermeubels die je zeker niet kunt missen, in de tekening. Daar horen natuurlijk de wastafel en het toilet bij, maar ook de inloopdouches vallen daaronder. Je kunt deze zelf gemakkelijk maken door een extra muur tussen het toilet of het badkamermeubel te plaatsen, waardoor je een besloten ruimte krijgt als douchecabine. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een douchewand te plaatsen. Als deze voorzien is van matglas, hou je het gevoel van privacy, maar heb je toch een transparante afscheiding. Dit kan in een kleinere badkamer heel ruimtelijk overkomen. Je kunt de doucheruimte ook met een deur afsluiten.

Is jouw badkamer aan de kleinere kant? Ontdek hoe jouw kleine badkamer er groter uit kan zien!

Kies de tegels van je douche

Nu je weet wat een goede plaats in je badkamer is om inloopdouches te plaatsen, kun je over de verdere aankleding na gaan denken. Als je kiest voor een glazen wand aan een of meerdere zijden van de inloopdouches, dan is dat snel opgelost. Maar je hebt minstens een achterwand en meestal ook een zijwand bij de inloopdouches. Deze wil je waarschijnlijk betegelen. En er is natuurlijk ook nog een vloer in de doucheruimte. Je kunt de wand- en vloertegels van hetzelfde materiaal en van dezelfde kleur kiezen. Dan heb je een mooie eenheid. Maar het voordeel van deze douche is dat je de mogelijkheid hebt om op de vloer tegels te kiezen die antislip zijn. Daarnaast geeft het een mooi effect om een ander soort tegels op de vloer te plaatsen, dan aan de muur. Kies bijvoorbeeld voor een ander patroon, of een kleinere maat tegels voor de vloer.

Kies een passende douchekop

Niet alleen de tegels in de inloopdouches zorgen voor de fijne sfeer in de badkamer. Er zijn nog meer elementen die hieraan bijdragen. Want ook de kraan en de soort douchekop die je in de inloopdouches installeert dragen bij aan de ultieme douche beleving van de inloopdouches. Kijk daarom eens bij de collectie douchekoppen van Saninstunter. Bijvoorbeeld regendouches die je aan het plafond hangt, met een grote ronde of vierkante douchekop. Kies daar een handdouche in dezelfde stijl bij, of maak de set helemaal compleet door een paar extra douchejets in de muur te installeren. Tot slot moet je natuurlijk ook goed nadenken over de plaats waar je de afvoergoten installeert. Dit kan aan de zijkant van de douche zijn. Als je geen deur hebt, dan is het ook een goede oplossing om aan de voorkant een afvoer neer te leggen. Op deze manier kan het water altijd eenvoudig weglopen.

Sanistunter - douchekoppen

Je persoonlijke interieurstijl

Om je hele badkamer in stijl te houden, gebruik je in de inloopdouches kleuren en materialen die je ook in de rest van je badkamer kunt laten terugkomen. Heb je veel messing of rvs accenten gebruikt bij de inloopdouches? Dan kun je dat ook toepassen bij de wastafel. Je kiest een kraan in dezelfde stijl, waarbij deze niet alleen bij de inloopdouches past, maar ook bij je bad. Vervolgens kijk je voor wastafel accessoires in dezelfde stijl. Van natuursteen, zodat het past bij de tegels op de vloer of met zwarte elementen, zodat het goed aansluit bij de scheidingswand van de douche. Ook de toiletaccessoires kies je in dezelfde stijl, voor een uniforme uitstraling. Kies voor een bepaalde stijl, zoals landelijk, retro of juist heel modern. Of je maakt het een combinatie van verschillende stijlen, die helemaal bij jouw persoonlijke smaak past.

Maak je keuze bij Sanistunter

Voor het installeren van inloopdouches heb je uiteindelijk veel verschillende onderdelen nodig. Bij Sanistunter hebben wij dan ook alles in huis om de mooiste inloopdouches te maken. Kom daarom naar de showroom om de verschillende materialen uit te kiezen en de juiste combinaties van tegels, douchekoppen en accessoires te vinden. Als je vragen hebt dan helpen onze ervaren medewerkers je graag verder. Zij kunnen je advies geven over de verschillende badkamerstijlen. Of over het inrichten van een volledig nieuwe badkamer. Maar ook bijvoorbeeld over de juiste manier van installeren van de douchewanden of de afvoergoten.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Geberit
Mosa
Shuffle Drain
Sphinx tegels
Wiesbaden
Grohe
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.