Sanistunter Sunshower

Sunshower

douche toebehoren

Ultieme wellness in je badkamer krijg je met een Sunshower uit het assortiment van Sanistunter. Deze douche eenheid geeft niet alleen een weldadige warmte af, maar bezorgt je ook nog een mooi kleurtje dankzij de veilige UV stralen. Gun jezelf de luxe in je badkamer en installeer deze in je inloopdouche.

Wat is een Sunshower?

Haal het gevoel van een sauna in huis. De Sunshower kun je inbouwen of opbouwen in je doucheruimte. Zo kun je tegelijk douchen, zonnebaden en je spieren opwarmen. Het apparaat bevat een infrarood lamp en een UV lamp. Daardoor geeft deze zonnedouche je zowel een bruin tintje als heerlijke warmte voor pijnlijke spieren. Je kunt de beide lampen apart van elkaar bedienen, waardoor je je eigen programma kunt kiezen. Ook de bestralingstijd en intensiteit kun je instellen. Er is ook een variant verkrijgbaar die alleen infrarood straling geeft. Dat is de Sunshower Pure. Je gebruikt de zonnedouche tijdens het douchen. Voor het beste resultaat installeer je daarom het apparaat op maximaal 40 centimeter van je douche. Afhankelijk van de mogelijkheden die je badkamer heeft, kies je voor inbouw of opbouw. Inbouw vergt natuurlijk wel een flinke verbouwing van je badkamer. In een bestaande badkamer kun je beter voor opbouw kiezen.

Verschillende soorten lampen

In de Sunshower zitten verschillende soorten lampen verwerkt. Allereerst is er een infraroodlamp. Deze biedt veel voordelen voor je gezondheid. Zo voel je je na gebruik van de Sunshower direct een stuk fitter. Dit effect wordt bereikt doordat de infraroodlamp zorgt voor een betere bloedcirculatie. Daardoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd terwijl bouwstoffen in je bloed beter worden aangevoerd. De tweede lamp bevat een UV-licht. Voor je gezondheid heb je dagelijks een dosis UV-licht nodig. Het helpt je lichaam namelijk bij de aanmaak van Vitamine D. Dus gebruik in de winter dagelijks even de UV-lamp en houd je Vitamine D gehalte op peil. Bovendien bezorgen de UV- stralen je een zomers kleurtje. De Sunshower geeft je op een verantwoorde manier, het goede van de zon. Je zonnedouche is namelijk zo ingesteld dat hij maximaal 10 minuten lang UV-straling afgeeft. Dat staat dus gelijk aan dagelijks 10 minuutjes zon.

Hoe gebruik je een Sunshower?

Met een Sunshower in je douche tover je je badkamer om tot een heerlijke spa. Heb je ‘s ochtends moeite met wakker worden? Een lekkere douche in combinatie met een paar minuten onder de UV-lamp helpt je hierbij. Vooral in de donkere wintermaanden is dit een uitkomst! Na het sporten is de Infrarood lamp een weldadige aanvulling op je douche. Als je last hebt van stijve en vermoeide spieren is het infrarood licht een uitkomst. Het infrarood dringt namelijk diep door in je huid en spieren en stimuleert de doorbloeding. Zo verminder je spierpijn, rug- en gewrichtsklachten. De Sunshower is daardoor niet alleen een uitkomst voor sporters, maar ook voor mensen met reumatische klachten. Het enige wat je hoeft te doen, is onder het douchen de Sunhower aan te zetten met een simpele druk op de knop. Je bepaalt zelf wanneer je deze weer uitzet.

Sanistunter - Sunshower serie Combi

Installeer een Sunshower in je nieuwe badkamer

Heb je plannen om een nieuwe badkamer in te richten? Dan is dat het ideale moment om een Sunshower in te bouwen. Je kiest voor een ontwerp met een inloopdouche. Als je geen bad wilt, kun je ook in een kleinere badkamer uitstekend een iets ruimere douche plaatsen. Zo heb je nog meer ruimte om te genieten van de Sunshower. Als je toch een volledige verbouwing plant, dan kun je direct rekening houden met de juiste plaats van elektriciteitskabels die je nodig hebt om de Sunshower te installeren. Uiteraard maak je ook direct de juiste uitsparing in de muur, zodat je de hele installatie mooi kunt wegwerken. Kies voor een regendouche uit het assortiment van Sanistunter om de luxe ervaring tijdens het douchen helemaal compleet te maken. Met een Aquasound systeem dat op de achtergrond je favoriete muziek afspeelt, kom je helemaal opgefrist onder de douche vandaan.

Kom naar de showroom voor het beste advies

Bij de aanschaf van de Sunshower moet je met een aantal zaken rekening houden. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk of je een opbouw of een inbouw Sunshower wilt hebben. Daarnaast zijn er nog andere verschillende soorten Sunshower beschikbaar in het assortiment bij Sanistunter. Kom daarom naar de showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen je adviseren over het model dat het beste in jouw douche past. Ook als je vragen hebt over een volledige verbouwing en de inrichting van een stijlvolle badkamer, kun je bij ons terecht. Wil je eerst thuis op je gemak nog wat ideeën opdoen, vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan en ontvang een waardecheque van €500.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Shuffle Drain
Wiesbaden
Mosa
Grohe
Duravit
Sphinx tegels
Geberit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.