Maak een afspraak of loop binnen bij Sanistunter Purmerend

Voor advies en inspiratie voor jouw nieuwe droombadkamer

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanistunter Purmerend. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanistunter - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanistunter Purmerend
Edisonweg 15
1446TM  Purmerend - Nederland
Sanistunter - yxkzTGON96

Openings­tijden showroom

  • Maandag10:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur
Sanistunter  - 12

Probeer ons 2D/3D programma!

Sanistunter - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sanistunter - magazine

Sanitairwinkel Purmerend

Heb je een nieuw huis gekocht en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan naar Sanistunter Purmerend. Laat je door de vele badkameropstellingen inspireren voor jouw eigen favoriete indeling. En kijk welke stijl bij je past. Heb je ook plannen om de keuken te renoveren dan komt dat helemaal goed uit. In het pand van sanitairwinkel Purmerend bevindt zich ook Keukenstunter Purmerend. Zo kun je in één moeite door ook je droomkeuken uitzoeken.

Stijlvolle badkamers bij Sanistunter Purmerend

Door het grote aanbod van badkamermeubels en badkameraccessoires heb je in de showroom van sanitairwinkel Purmerend veel keuze. En dat betekent dat je de inrichting van de badkamer helemaal kunt krijgen zoals jij het wilt. Het sanitair, de tegels en de onderdelen zoals kranen, zijn allemaal op elkaar afgestemd. Loop vrijblijvend de showroom binnen. En stel op je gemak, op basis van de voorbeelden die je ziet, je eigen badkamer samen. Of maak een afspraak met een badkamerspecialist van Sanistunter Purmerend om je daarbij te laten helpen.

De voordelen van sanitairwinkel Purmerend

Ben je op zoek naar een complete badkamer inclusief douche, bad en toilet? Of een meer eenvoudige opstelling met alleen een wastafelmeubel en een inloopdouche? Als je een badkamer koopt bij Sanistunter Purmerend weet je een ding zeker. Je profiteert altijd van verschillende voordelen.

Sanitairwinkel Purmerend is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Je krijgt voor het samenstellen van je droombadkamer advies van deskundige en ervaren badkamerspecialisten. De luxe designbadkamers bestaan uit badkameraccessoires en -meubels van bekende A-merken. Je bent dus verzekerd van goede kwaliteit. Bovendien heb je bij Sanistunter Purmerend de laagste prijsgarantie. Wil je de nieuwe badkamer helemaal uitgewerkt hebben voordat je een beslissing neemt? Maak dan een afspraak voor een gratis 3D-ontwerp bij sanitairwinkel Purmerend.

Bezoek de showroom van Sanistunter Purmerend

Vraag voordat je onze showroom bezoekt het gratis magazine aan. En doe vast ideeën op voor de beste samenstelling van je droombadkamer. Het is niet nodig om voor je bezoek een afspraak te maken. Je kunt namelijk vrijblijvend binnenlopen. Maar als je het prettig vindt, dan kun je uiteraard eerst contact opnemen. Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Je wordt met een kopje koffie van harte welkom geheten. Bezoek de showroom van sanitairwinkel Purmerend op de Edisonweg 15. Voor de showroom kun je gratis parkeren. Je vindt Sanistunter Purmerend vlakbij de N244. Kom je met de bus dan stap je vlakbij de showroom uit.