Een familie badkamer creëren

Met een grote familie is het altijd druk en onoverzichtelijk in de badkamer. Wil je ook rustig met zijn allen de badkamer in kunnen? Dan is de familie badkamer de oplossing voor jou! Zo wordt het allemaal wat efficiënter en gemakkelijker gemaakt voor jou en je gezin. Wil je weten hoe dit mogelijk is? Lees dan snel verder!

Sanistunter - familie_badkamer_1

Tips voor een familie badkamer

Heb je een groot gezin en wil je de badkamer efficiënter indelen? Dan is een familie badkamer echt iets voor jou, hierbij maakt de grootte van jouw gezin niet uit. Omdat het afhankelijk is voor de wensen en grootte van de ruimte kunnen onze badkamer specialisten je uitstekend helpen met het indelen van jouw badkamer.

1. Wasbak: Een badkamermeubel met twee wasbakken is heel handig! Voorkom ruzie wie het eerst bij de wasbak mag. Zorg dat er twee wasbakken zijn zodat je met het gezin samen de tanden kunt poetsen. Dit is niet alleen efficiënt maar ook erg gezellig en sociaal! En het ziet er ook nog eens stijlvol uit!

Een dubbele wasbad heeft vaak wel wat ruimte nodig. Vraag een van onze badkamer specialisten over de mogelijkheden, de badkamer kan eventueel ook ruimer gemaakt worden door een stukje van een aanliggende slaapkamer in te nemen. Heb je echter geen zin in een grote verbouwing? Dan zijn zwevende badkamermeubels ideaal voor jou, omdat er ruimte onder de wasbak blijft oogt de badkamer groter.

2. Opbergruimte: Wat ook echt onmisbaar is in de familie badkamer is voldoende opbergruimte. Neem bijvoorbeeld een badkamermeubel met twee lades of/en een spiegelkast. Daar kun je gelijk alle tandenborstels, tandpasta, handdoeken en shampoos kwijt. De rest van jouw badkamer ziet er dan meteen opgeruimd en overzichtelijk uit! Plaats voor het gemak ook een wasmand in de badkamer, hier kunnen de kinderen dan gelijk hun troep in opbergen.

Sanistunter - familie_badkamer

3. Veiligheid in de badkamer: Ongelukjes zitten vaak in een klein hoekje en dat zeker in een badkamer waar de vloer vaak erg nat is. Voorkom dat je kinderen zicht stoten aan scherpe hoekjes van badkamer meubilair. Plaats stootdoppen op de scherpe hoeken. Of schaf badkamermeubels aan met afgeronde hoeken.

Uitglijden op een gladde vloer komt regelmatig voor. Een simpele, maar effectieve oplossing om dit te voorkomen is om een antislip douchemat in de badkamer te plaatsen.

Sanistunter - familie_badkamer

Familie badkamer met bad

Een badkamer voor de hele familie is eigenlijk pas compleet met een bad. Zeker met jonge kinderen is dit de perfecte toevoeging! De kinderen kunnen lekker in het bad spelen en als de kinderen in bed liggen? Dan kun je zelf even een heerlijk bad nemen om tot rust te komen. Heb je een kleinere badkamer en twijfel je of een bad past? Overleg dan met een van onze badkamer specialisten of de indeling aangepast kan worden waarbij een bad in jouw badkamer mogelijk is. Wil je het graag voor je zien? Dan kan je altijd een gratis 3D ontwerp aanvragen!

Familie badkamer bij Sanistunter

Interesse in een familie badkamer? Overleg met onze badkamer specialisten over de beste badkamer voor jou! Ze helpen jou graag met het vinden van jouw nieuwe droombadkamer. Maak alvast een afspraak online of neem telefonisch contact met ons op. Wil je thuis alvast wat meer inspiratie opdoen? Klik door naar onze andere inspiratieblogs!

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Mosa
Geberit
Shuffle Drain
Grohe
Wiesbaden
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.