Inspiratie voor je badkamer

Volg de laatste trends

Een nieuwe badkamer inrichten is leuk maar ook lastig. Er gaat veel tijd in zitten en daarnaast is het ook lastig om te bedenken wat er bij je past en wat voldoet aan jouw wensen. Daarom willen wij jou helpen door je zoveel mogelijk te inspireren. Dit doen wij op allerlei manieren.

Badkamerstijl

Zo hebben we op onze inspiratie pagina veel verschillende badkamerstijlen waar je inspiratie uit op kan doen. Bijvoorbeeld de industriële badkamerstijl, deze stijl is erg stoer en van deze tijd. Naast de industriële badkamerstijl, hebben we ook het tegenovergestelde namelijk inspiratie voor een landelijke badkamerstijl. Een landelijke badkamer zorgt weer voor wat meer rust en warmte.

Materialen voor een badkamer

Om de verschillende stijlen goed uit te kunnen laten springen, moet er ook nagedacht worden over de materialen die gebruikt worden voor een badkamer. In de landelijke badkamer gebruikt men namelijk eerder hout of natuursteen, hierdoor wordt een badkamer rustgevend en sfeervol. Voor het ultieme luxe gevoel wat je kan krijgen in een badkamer, kan gekozen worden voor marmer in de badkamer. Op onze materialen inspiratie pagina zijn nog meer voorbeelden te vinden en kan je gemakkelijk inspiratie opdoen voor het inrichten van jouw nieuwe badkamer.

Inspiratie voor een badkamer indeling

Plaats je de douche aan de rechter- of de linkerkant van de badkamer? Wordt de wastafel naast de douche geplaatst of er tegenover? Dit zijn lastige vragen omtrent de indeling van een badkamer. Sanistunter helpt je hier graag bij op weg. Zo hebben wij inspiratie pagina’s over hoe je de badkamer inricht met een schuin dak. Maar ook pagina’s hoe je de kleine badkamer groter laat lijken. Sanistunter geeft tips en tricks hoe je de kleine badkamer groter laat lijken en hoe je dit het beste dan kan inrichten.

Bezoek onze showroom voor meer badkamer inspiratie

Naast deze inspiratie pagina’s hebben wij ook grote showrooms verspreid door het hele land. Wij hebben onze badkamer showrooms zo ingericht dat iedereen op zijn eigen manier geïnspireerd kan worden. De showrooms worden volgens de nieuwste sanitair trends ingericht. Naast de verschillende badkamer opstellingen kun je ook alle producten bekijken die Sanistunter jou aanbiedt. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bestel dan het inspiratie magazine. Genoeg inspiratie dus, bij Sanistunter!

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.

Sphinx tegels
Duravit
Grohe
Mosa
Wiesbaden
Geberit
Shuffle Drain