Een luxere badkamer met nieuwe spiegel

Uitstraling

Een spiegel is niet weg te denken uit de badkamer. Iedereen kijkt gemiddeld een half uur per dag in de spiegel! Je poetst je tanden voor de badkamerspiegel en ook tijdens het doen van je haar of make-up kan het niet ontbreken. Wist je echter ook dat je jouw badkamer luxer kunt laten ogen door het toevoegen van een spiegel? Lees snel door en ontdek alles over spiegels!

Spiegels met opvallende vormen

Je kunt een eyecatcher van jouw spiegel maken door te kiezen voor een opvallende vorm. Vooral de ronde spiegels zijn de laatste tijd erg populair. Toch is het zaak om te kiezen voor een spiegel die bij jou en jouw badkamer past. Een rechthoekige badkamerspiegel staat bijvoorbeeld mooier in een moderne stijl. Een ovale of ronde spiegel past beter thuis in een landelijke of klassieke badkamer.

 

Spiegel in badkamer
Badkamer spiegel

Spiegelkasten in jouw badkamer

Daarnaast kun je jouw badkamer upgraden door te kiezen voor spiegelkasten. Spiegelkasten zorgen ervoor dat je nog meer kwijt kunt in jouw badkamer.

Men kiest vaak voor hangende spiegelkasten boven de wastafel. Daarmee ziet de badkamer er leger, schoner en moderner uit én heb je al jouw spullen snel bij de hand. Deze optie is ideaal voor badkamers met niet heel veel opbergmogelijkheden, zo creëer je gemakkelijk een extra kast zonder dat je daar kostbare badruimte voor op hoeft te geven. Benieuwd? Bekijk ons aanbod aan spiegelkasten hier.

Badkamerspiegels met LED-verlichting

Een hele moderne manier om jouw badkamerspiegel net dat beetje extra te geven is met LED-verlichting. Dit staat niet alleen heel mooi en modern maar is ook super handig.

Het zorgt ervoor dat je altijd goed licht hebt, ook op die dagen dat het natuurlijke licht je in de steek laat. Ideaal voor als je precisiewerk moet doen, zoals scheren of het indoen van contactlenzen. Bekijk ons assortiment aan badkamerspiegels met LED-verlichting hier.

Advies en inspiratie bij Sanistunter

Je kunt in onze luxe showrooms altijd terecht voor badkamerinspiratie en deskundig advies. Je kunt ook direct een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt. Vraag in één van onze sanitair showrooms om een gratis 3D tekening. Zo kun je precies zien hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien en kun je middels een VR- bril zelfs door de ruimte lopen. Geen verrassingen dus achteraf!

Meer inspiratie opdoen? Klik door naar onze andere inspiratieblogs! Of vraag onze inspiratiemagazine aan.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Geberit
Grohe
Mosa
Duravit
Shuffle Drain
Wiesbaden
Sphinx tegels

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.