Sanistunter - FG Design radiatoren

Radiatoren

Ontdek ons assortiment

Je kunt je badkamer op verschillende manieren verwarmen. Natuurlijk is er de aangename vloerverwarming die zorgt voor altijd warme voeten. Daarnaast geven radiatoren heerlijke warmte. Bovendien zorgen ze voor een comfortabele warme handdoek na het douchen. Sanistunter biedt een grote collectie radiatoren in alle RAL-kleuren.

Stijlvolle design radiatoren

Je verwarming wordt een opvallende blikvanger met de radiatoren van Sanistunter. Deze radiatoren bieden de perfecte combinatie van design en warmte voor de moderne badkamer. Bovendien is de radiator handig. Want er kunnen speciale handdoek beugels en rekjes aan bevestigd worden zodat je altijd warme handdoeken hebt. Je wilt niet dat je handdoeken de warmte van de radiator tegenhouden. Daarom wordt de radiator vaak voorzien van speciale lamellen of beugels. De handdoeken worden hier aan gehangen, terwijl de radiator vrij blijft om de badkamer lekker te verwarmen. Je hebt de keuze uit verschillende typen badkamer radiatoren:

Handdoek radiatoren

Deze radiatoren zijn speciaal gebouwd om handdoeken aan te hangen. Eigenlijk spreken we van een verwarmd handdoekenrek. De radiator bestaat uit een rij horizontale buizen waar je je handdoek overheen kunt hangen. Tegelijk verwarmt dit type radiator je badkamer ook aangenaam.

Designradiatoren

Je radiator als blikvanger. De designradiator mag gezien worden. Sanistunter levert designradiatoren in alle RAL-kleuren. Daarbij zijn de radiatoren ook nog in verschillende maten beschikbaar. Dus ze zijn geschikt voor elke badkamer.

Paneelradiatoren

Deze radiatoren zijn het moderne broertje van de ouderwetse staande centrale verwarmingsradiator. Een paneelradiator is geschikt voor de verwarming van verschillende ruimtes in je huis, zoals badkamer, woonkamer en hal. Let wel op het vermogen van de verwarming zodat deze de ruimte goed kan verwarmen.

Elektrische radiatoren

Een eenvoudige en snelle verwarmingsoplossing bereik je met elektrische radiatoren. De elektrische radiator is buitengewoon geschikt om een kleine ruimte zoals je badkamer mee te verwarmen. En het bespaart je de installatie van een complete radiator.

Sanistunter - FG Design radiatoren
Sanistunter - Radiator

Plaatsing van de radiatoren

Er zijn zoveel maten en soorten radiatoren beschikbaar dat je helemaal zelf kunt bepalen waar je de badkamerradiator wil plaatsen. Maar het is wel belangrijk om met een paar zaken rekening te houden bij het plaatsen van je radiator. Hang bijvoorbeeld de radiator het liefst op de koudste plek van de badkamer. Vaak is dit bij het raam of aan de buitenmuur. Zo ben je ervan verzekerd dat de hele badkamer aangenaam verwarmd wordt. Houd er verder rekening mee dat radiatoren minimaal 10 centimeter boven de vloer moeten hangen. Ook moet je 10 centimeter onder het plafond blijven. En radiatoren moeten 5 centimeter van de wand hangen. Als je de radiator zo installeert bereik je een optimale luchtcirculatie. Zo wordt de badkamer helemaal verwarmd waarbij de energie zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

Houd ook rekening met de plaats van aansluiting van de radiator. Sanistunter heeft in het assortiment radiatoren met een onderaansluiting, bovenaansluiting en zijaansluiting. Daarbij kun je nog kiezen of de aansluiting in het midden, links of rechts zit. Als je nieuwe radiator een andere aansluiting heeft dan de bestaande kun je met een flexibele buis de aansluiting maken. Lukt dat niet, dan zul je de leidingen moeten verleggen.

Inspiratie opdoen

In onze Sanistunter showrooms kun je de verschillende radiatoren zelf bekijken en voelen. Onze demo badkamers bieden je inspiratie voor het gebruik van verschillende typen radiatoren. We laten je badkamers zien in uiteenlopende stijlen. Zo krijg je een goed beeld welke stijl goed bij jouw unieke smaak past. Bij Sanistunter volgen we de laatste trends op de voet dus je krijgt bij ons een goed beeld welke designradiatoren er allemaal verkrijgbaar zijn. Voor meer inspiratie kun je op onze website terecht. daar hebben we informatie blogs en sfeervolle moodboards voor je verzameld. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van de diverse badkamertrends. Bestel ook ons gratis digitale magazine. Deze staat boordevol sfeer impressies en nuttige informatie over badkamerinterieurs.

Deskundig advies

Bij Sanistunter leveren we alleen A-merken. Dus je bent verzekerd van goede kwaliteit en een lange levensduur. En dat voor absolute bodemprijzen. Omdat er zoveel keuze is in maten en modellen radiatoren helpen we je graag met deskundig advies. We kunnen desgewenst het hele traject voor je begeleiden.Van badkamerontwerp tot keuze van het interieur en de radiatoren. En van bouwbegeleiding tot oplevering van je nieuwe droombadkamer. Dus kom gerust eens langs voor een afspraak bij een van onze showrooms. En bespreek met onze badkamerspecialist wat de mogelijkheden zijn. We ontvangen je graag met een lekker kopje koffie. Wedden dat je als een tevreden klant weer naar buiten gaat?

Sanistunter - FG Design radiatoren

Designradiatoren

Sanistunter - FG Design radiatorkranen

Radiator toebehoren

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Shuffle Drain
Duravit
Geberit
Sphinx tegels
Grohe
Wiesbaden
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.