Sanistunter - FG Design radiatorkranen

Radiator toebehoren

Radiatoren

De finishing touch voor iedere badkamer of toilet zijn de radiator toebehoren. Maar daarvoor is meer nodig dan alleen de radiator zelf natuurlijk. En een fijne bijkomstigheid is dat een juiste positionering van de radiator toebehoren het energieverlies aanzienlijk zal reduceren. Bij ons vind je wat je nodig hebt aan radiator toebehoren.

Wat heb ik nodig aan radiator toebehoren?

Om een radiator te vervangen, verwijderen of plaatsen zijn verschillende radiator toebehoren nodig. De een heeft er ervaring mee en is er handig in, voor de ander is het een hele klus. Van expansievat tot sleutels van de aftapkraan, en natuurlijk alles daar tussen in. Denk bijvoorbeeld ook aan radiator toebehoren zoals thermo-manometers, ontluchtingskranen, handknoppen, voetventielen en nog veel meer.

Ook horen er klokthermostaten en radiatorkranen bij. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze zijn bij ons verkrijgbaar. We bieden een grote verscheidenheid radiator toebehoren. Denk ook aan ander radiator toebehoren dat nodig is voor het onderhouden van je radiator. Bekijk ons aanbod in onze webshop. Wij bieden kwaliteitsmerken tegen outlet prijzen.

Hoe werken de radiator toebehoren?

Het water wordt via radiator toebehoren opgewarmd door een CV ketel. Deze bevindt zich vaak in de voorraadkast, keuken of badkamer. Soms ook in de kelder of op de zolder. Doordat warme lucht lichter is dan koude lucht, stijgt het op. De koude luchtlaag blijft hangen bij de radiator toebehoren. Hierdoor wordt het verwarmd en stijgt het op. Uiteindelijk koelt het af en zakt weer naar beneden.

Het opwarmproces begint dan weer opnieuw. Het afgekoelde water gaat via de radiator toebehoren ook naar beneden en wordt teruggevoerd naar de CV ketel. Zo kunnen radiator toebehoren worden gebruikt om alle ruimtes in een huis te verwarmen. De horizontale variant is hierbij de meest bekende.

Natuurlijk helpen wij jou

Hebben we je geïnspireerd om aan de slag te gaan? Want we willen je daar graag bij helpen. Je bent dan ook meer dan welkom in de showroom waar we mooie merken en handige middelen aanbieden voor de radiator toebehoren.

Voel je vrij om contact op te nemen met een van onze medewerkers, want ze willen je graag voorzien van de beste hulp en kundig advies voor de beste radiator toebehoren. En vergeet niet om ons magazine aan te vragen.

Sanistunter - FG Design radiatorkranen

Radiatorkranen

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Wiesbaden
Geberit
Sphinx tegels
Duravit
Grohe
Shuffle Drain
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.