Sanistunter - Verlichting badkamer

Haal de wintersfeer in jouw badkamer

Knus en warm

Met de koude dagen in aantocht, maken we het graag lekker knus en warm in huis. De badkamer is met een uitgelezen plek waar het aangenaam warm mag zijn. Hier kunnen we ons terugtrekken en heerlijk ontspannen na een lange dag. Een beetje extra warmte in de badkamer tijdens de wintermaanden is dus zeker prettig. Hoe kun je, je badkamer voorbereiden op de winter? Wij geven je hier een aantal verschillende opties.

Sunshower in je badkamer

Met de Sunshower haal je de zon in huis; je kan hiermee tijdens het douchen genieten van een ontspannende zonnebank in jouw eigen badkamer. Een Sunshower in de badkamer heeft veel voordelen tijdens de winter doordat deze twee verschillende soorten licht geeft, namelijk:

  • Infrarood licht
  • UV-licht

Infrarood licht werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Dit licht is heerlijk als je last hebt van stijve spieren of gewrichten. Daarnaast geven Sunshowers een verantwoorde hoeveelheid UV-licht af. Dit licht stimuleert de aanmaak van vitamine D; een vitamine waar we in de winter vaak tekort van aanmaken als we veel binnen zitten. Je krijgt tevens een gezonde kleur en je voelt je energieker. Kortom: met een Sunshower in uw badkamer ben je helemaal voorbereid op de winter.

Sanisale - Sunshower

Sunshowers bestaan in verschillende maten en vormen. Zo bestaan er full body Sunshowers, die het hele lichaam verzorgen en meer compacte modellen, die speciaal ontwikkeld zijn voor de onderrug. Sunshowers kunnen ingebouwd worden in de wand naast de douche én bestaan tevens in opbouw vorm. Zo kan je ook een Sunshower voor jouw bestaande badkamer kiezen, zonder alles te hoeven verbouwen.

Badmat in je sanitaire ruimte

Als je net uit een warm bad of onder de warme douche vandaan komt, is het niet prettig als je direct op een koude vloer stapt. Om dit te voorkomen, kan je gebruik maken voor een badmat. Ook bij het toilet kunt u een mat plaatsen, voor nog meer comfort in de badkamer. Het is een kleine aanpassing, maar je badkamer zal direct een stuk warmer aanvoelen.

Geurkaarsen en andere accessoires in je badkamer

Tot slot kun je jouw badkamer knusser maken door accessoires te plaatsen. Kaarsen zijn bijvoorbeeld goede sfeermakers en zorgen voor extra luxe wanneer jij een bad neemt. Pas de kleuren van de kaarsen altijd af op de stijl in de badkamer. Je kunt ook voor geurkaarsen kiezen en op deze manier een rustgevende of verkwikkende sfeer creëren.

Andere accessoires als zeepjes of beeldjes kunnen ook zeker bijdragen aan een warme uitstraling van uw badkamer. Hierin kan je eindeloos creatief zijn.

Sanistunter is winterklaar

Wil je meer informatie over hoe je jouw badkamer winterklaar kan maken? Of heb je vragen over badkamers en sanitair in het algemeen? Kom dan eens langs in één van onze sfeervolle showrooms bij jou in de buurt. Wij helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies. Je kunt ook een afspraak maken bij één van onze badkamerspecialisten of contact opnemen met één van onze vestigingen. Liever vanuit je stoel inspiratie opdoen? Vraag dan de inspiratiemagazine aan.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Misschien zijn deze Pinterest borden iets voor jou?

ontdek wat bij jouw past

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Wiesbaden
Duravit
Sphinx tegels
Geberit
Grohe
Shuffle Drain
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.