Sanistunter - urnioir

Urinoirs

Ontdek ons assortiment

We kennen ze allemaal wel van de toiletruimte in een restaurant of bar, urinoirs. Je zou denken dat het alleen gebruikt wordt in bedrijven. Maar niets is minder waar. Urinoirs zijn ook heel geschikt om in je eigen badkamer te hangen. Deze hygiënische oplossing voor een kort toiletbezoek vind je ook bij Sanistunter.

Verschillende soorten urinoirs

In een stijlvolle badkamer wil je ook badkamermeubels die hier volledig inpassen. Dat is met urinoirs ook zeker mogelijk. De bekende merken als Duravit, Grohe en Geberit hebben mooie design urinoirs die passen in een moderne of klassieke badkamerstijl. De urinoirs hebben een slanke afwerking, waardoor ze volledig in de badkamer integreren en niet opvallen, maar toch mooi zijn. Je kiest voor een afdekklep die volledig in stijl is met het ontwerp. Hierdoor kijk je niet in de spoelbak als je de badkamer binnenkomt, maar tegen een net deksel. De vorm van het urinoir varieert van rond tot vierkant, zodat je een exemplaar kunt kiezen die past bij de rest van je badkamer. Ook kun je de stijl afstemmen op de stijl van het gewone toilet. Zeker als je bij Sanistunter voor beiden kiest voor hetzelfde merk, zal dat zorgen voor een uniforme uitstraling in je badkamer.

Een mooie scheidingswand in je badkamer

Ook in je eigen badkamer wil je misschien het gevoel van privacy hebben tijdens het gebruik van de urinoirs. Of misschien vind je het niet zo mooi staan om het toilet en de urinoirs naast elkaar te plaatsen, zonder duidelijke tussenruimte. In beide gevallen is het urinoirschot een mooie oplossing. Je plaats dit schot aan een kant of aan weerszijden van de urinoirs. Dat is natuurlijk afhankelijk van de ruimte die je hebt en de opstelling van je badkamermeubels. De urinoirschotten zijn bij Sanistunter ook in verschillende soorten en maten te krijgen. Kies voor een halfrond, wit, kunststof schot dat een diepte van ongeveer dertig centimeter heeft. Of kijk voor een schot van rvs met een lengte van ongeveer 75 centimeter. Je kunt de urinoirschotten ook helemaal afstemmen op de stijl en afmetingen van je badkamer. En op de hoogte plaatsen die voor jou wenselijk is.

Een volledige urinoirset

Bij de aankoop van urinoirs is het belangrijk te kijken naar de juiste combinatie van materialen. Urinoirs hangen aan de muur en het bedieningspaneel wordt ingebouwd. Het is dus het gemakkelijkst om urinoirs te installeren op het moment dat je je badkamer volledig gaat verbouwen. Het bedieningspaneel en het spoelmechanisme zijn ook onderdeel van de urinoirs. Kies je voor een bepaald model, dan zul je ook moeten kijken of je het bedieningspaneel dat daarbij hoort, mooi vindt. Je kunt niet kiezen voor losse elementen, zeker niet als deze van een ander merk zouden zijn. Dan loop je namelijk het risico dat de aansluitingen niet kloppen van de verschillende onderdelen. Kijk dus goed of de combinatie van het urinoir en het bedieningspaneel beiden in de stijl van je badkamer zijn en bij jouw smaak passen. En dat geldt natuurlijk ook als je een hangend toilet kiest met hetzelfde soort bedieningspaneel.

Een nieuwe badkamer kiezen

Het spoelreservoir en het bedieningspaneel van urinoirs bouw je in. Daarom is een volledige verbouwing van je badkamer het goede moment om ook urinoirs in je badkamer te installeren. Dan kun je ook direct rekening houden met de juiste positie van de leidingen en de afvoer. Weet je niet of je genoeg ruimte hebt in je badkamer om zowel een toilet als urinoirs te plaatsen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om bij Sanistunter een 3D ontwerp te laten maken. Aan de hand van de afmetingen van je badkamer kunnen al je wensen ingetekend worden. Hierbij kun je ook aangeven of je alleen een douche wilt of misschien ook een bad. Ook kun je direct zien hoeveel loopruimte je nog overhoudt tussen de urinoirs en de wastafel. Nadat je al de badkamermeubels hebt ingetekend, kun je met het 3D programma ook de kleurencombinaties voor de wand en de vloer kiezen.

Bezoek onze showroom

Kom naar onze showroom om de verschillende urinoirs te bekijken. Je kunt dan direct zien wat de bijbehorende bedieningspanelen zijn. Voor een volledige verbouwing van je badkamer kun je daar ook een passend hangend toilet bij uitzoeken. Wil je advies over de installatie van de urinoirs? Vraag dat gerust aan een van onze medewerkers. Zij helpen je natuurlijk ook graag met het maken van een 3D ontwerp. Of bij het kiezen van wandtegelsbadkameraccessoires en toiletaccessoires in dezelfde stijl als de rest van je badkamerinrichting.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Shuffle Drain
Grohe
Wiesbaden
Geberit
Duravit
Sphinx tegels
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.