Sanistunter - Spiegel badkamer

Badkamerspiegels

badkamermeubels

Goede badkamerspiegels zijn onmisbaar in je badkamer. Je hebt niet alleen bij het tandenpoetsen of het föhnen van je haar goed zicht op wat je doet. Je kunt met badkamerspiegels ook sfeer in je badkamer brengen. Of een ruimtelijke indruk creëren. Ontdek het ruime assortiment van Sanistunter voor een passend exemplaar in jouw badkamer.

Bepaal de sfeer met badkamerspiegels

Bij badkamerspiegels heb je wellicht een voorstelling van een ronde of een vierkante spiegel, in verschillende maten. Maar badkamerspiegels zijn veel meer dan dat. De vorm en de maat is inderdaad belangrijk zodat het in de stijl van je badkamer past. En de grootte kun je afstemmen op de ruimte die je boven de wastafel aan de muur hebt. Maar ook het ontwerp van de badkamerspiegels zelf is van belang voor het uiteindelijke resultaat en de sfeer die je ermee tot uitdrukking wilt brengen. Kies je bijvoorbeeld voor meerdere kleine spiegels naast elkaar? Of kijk je bij Sanistunter voor een grote spiegel die een groot deel van de muur bedekt? Dit maakt een kleine badkamer bijvoorbeeld groter, maar je kunt hierdoor ook meer licht van buiten laten weerspiegelen. Dat geeft ook een ruimtelijk gevoel. Voor een intiemere sfeer kies je een spiegel met een bronzen gloed in het glas. Ontdek op onze inspiratiepagina meer tips voor een kleine badkamer.

Verschillende soorten badkamerspiegels

Niet alleen de kleur van het glas van de badkamerspiegels bepalen de stijl van je badkamer. Ook het soort spiegel is bepalend. Zo zijn er spiegels die een houten lijst hebben. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als het wastafelmeubel. Dat ziet er mooi uniform uit. En het geeft een landelijke sfeer aan de badkamer. Badkamerspiegels zonder lijst ogen dan juist weer heel modern en deze passen goed in een industriële badkamer. Zeker als je daarbij kiest voor badkamerspiegels met verlichting. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten. De ene variant is met de verlichting achter de spiegel, het zogenaamde indirecte LED-licht. Dit geeft niet alleen een helder beeld bij de spiegel, maar het geeft ook extra sfeer aan de hele badkamer. De andere soort is dat er LED-verlichting in de spiegel is ingebouwd. Dit geeft je een duidelijk spiegelbeeld op het moment dat je dat nodig hebt.

Moderne technieken in je badkamer

De luxe van badkamerspiegels met verlichting mag eigenlijk niet in je badkamer ontbreken. Zeker niet, omdat ze van alle moderne technieken zijn voorzien en je daarom alleen maar extra geniet van deze mooie badkamerspiegels in je badkamer. Bij de badkamerspiegels waar de verlichting achter de spiegel geplaatst is, zet je de verlichting via een aanraakschakelaar aan. Je kunt ook voor een optie kiezen waarbij de spiegel verwarmd wordt. Na het douchen heb je met dit type badkamerspiegels dus geen last van een beslagen spiegel. De spiegels waarbij de LED-verlichting in het spiegelglas is aangebracht, hebben een hele frisse uitstraling. Er zijn modellen met de lichtstroken rond de hele spiegel, maar ook bijvoorbeeld alleen aan de zijkanten. Ook deze zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde verwarmingsmat. Daarnaast voldoen de verschillende modellen aan de IP44-norm. Dat wil zeggen dat ze spatwaterdicht zijn en dus geschikt zijn om in vochtige ruimtes te hangen.

Sanistunter - badmeubel

Kies de juiste badkamerspiegel bij jouw badkamer

Ben je op zoek naar mooie badkamerspiegels voor je badkamer? Let er dan op dat het model dat je kiest ook bij de stijl van je badkamer past. Het verbouwen van je badkamer is een goed moment om na te denken over het ophangen van de badkamerspiegels. Want als je kiest voor een spiegel met verlichting, dan is het belangrijk dat je hiervoor ook een elektriciteitsaansluiting in de muur hebt. Maak bijvoorbeeld met het 3D ontwerpprogramma van Sanistunter een ontwerp van je nieuwe badkamer. Dan weet je waar je wastafelmeubel komt te staan en kun je dus ook direct bepalen of je een of twee badkamerspiegels wilt ophangen, welke vorm spiegels je wilt hebben en of deze inclusief verlichting zullen zijn. De vorm is belangrijk, omdat het mooi is het model van de waskommen aan te laten sluiten bij de vorm van de spiegels. Dat geeft een rustige aanblik.

Kom naar de showroom van Sanistunter

Kies uit het grote aanbod badkamerspiegels van Sanistunter het model dat het beste in jouw badkamer past. Kom naar de showroom om zelf de verschillende soorten te bekijken, zodat je een goede keuze kunt maken. Onze medewerkers adviseren je graag als je vragen hebt over het installeren van de badkamerspiegels. Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer en daarbij de juiste accessoires en spiegels wilt kiezen, kun je hiervoor ook bij ons terecht.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Shuffle Drain
Geberit
Wiesbaden
Duravit
Sphinx tegels
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.