Sanistunter - Geesa Comfort & Safety collection Veiligheidsgreep 135

Veiligheidsgrepen

overige accessoires

Veiligheid is belangrijk, ook in je badkamer! Denk daarom aan veiligheidsgrepen bij het ontwerp van je doucheruimte. Niet alleen voor mensen die slecht ter been zijn. Ook voor volwassenen en kinderen bieden grepen extra veiligheid bij het douchen. Bij Sanistunter vind je een ruime collectie veiligheidsgrepen voor iedere badkamer.

Keuze voor veiligheidsgrepen

Wanneer je een nieuwe douche aanlegt of je badkamer renoveert, kun je het beste gelijk veiligheidsgrepen installeren. Zo is je badkamer veilig voor jong en oud. Sanistunter biedt grepen in verschillende lengtematen. En ze zijn verkrijgbaar in zowel een linkshandige als rechtshandige uitvoering. Alle veiligheidsgrepen in het assortiment van Sanistunter zijn van A-merken. Dus ze voldoen aan alle veiligheidseisen.

Veiligheidsgrepen in de douche

Voor maximale veiligheid kun je twee grepen links en rechts in je doucheruimte installeren. Je kunt kiezen voor een veiligheidsgreep met een hoek van 90 graden of eentje met een hoek van 135 graden. Ook zijn er kleinere rechte grepen. Wil je een wat minder opvallende veiligheidsgreep hebben? Dan kun je kiezen voor een veiligheidsgreep en douchestang ineen. Dat is een subtiele oplossing die net zo veilig is als een losse greep!

Advies over inrichting

Bij Sanistunter krijg je altijd professioneel advies over de inrichting van je douche of badkamer. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in badkamers. We volgen alle nieuwe trends op het gebied van badkamer interieur op de voet. En onze inkopers zijn steeds op zoek naar de nieuwste collecties. Dus samen met onze badkamerspecialisten kun je de badkamer van je dromen inrichten. Wat denk je bijvoorbeeld van een comfortabele Sunshower in je douche? En maak je wellness beleving compleet met Aquasound N-Joy Music Center.

Bij Sanistunter adviseren we je graag over de plaatsing van veiligheidsgrepen zodat je altijd veilig onder de douche kunt. Bovendien kunnen we het ontwerp en de bouw van je badkamer volledig begeleiden. Zoek je eerst nog wat inspiratie voor je badkamerontwerp? Bezoek dan onze website. Hier vind je de laatste badkamertrends. Ook ons gratis magazine is een bron van inspiratie voor je badkamer. Wanneer je deze bestelt ontvang je ook nog een waardecheque t.w.v. €500!

Advies op maat

Wij bieden A-merken voor bodemprijzen. Voor advies op maat ben je van harte welkom in een van onze  showrooms. Onze badkamer specialisten helpen je graag om de badkamer van jouw dromen samen te stellen.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Wiesbaden
Sphinx tegels
Mosa
Geberit
Duravit
Shuffle Drain

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.