Sanistunter - Wastafels

Wastafelkranen

Kranen

Je gebruikt de wastafelkranen in je badkamer regelmatig. Voor handen wassen, tandenpoetsen en natuurlijk als je ‘s ochtends voor de spiegel staat. Er zijn veel verschillende soorten wastafelkranen. Welke je kiest hangt niet alleen van je smaak af, maar ook van het type wastafel dat je hebt. Sanistunter heeft voor iedere wastafel een passende kraan.

Wastafelkranen: inbouw- of opbouwkraan

Heb je een traditionele wastafel in je badkamer, of heb je waskommen op het badkamermeubel? De wastafelkranen die je hierbij gaat installeren moeten natuurlijk passen bij het model en de stijl van de wastafel. Maar dat is niet het enige. Sommige wastafels hebben geen aansluiting om wastafelkranen te plaatsen. Deze zul je dan bijvoorbeeld in de muur moeten monteren, een zogenaamde inbouwkraan. Heb je wel een gat in de wastafel zitten dat bedoeld is voor een kraan, dan spreek je van een opbouwkraan. Kijk dus bij het uitzoeken van zowel de kranen als de wastafels naar de juiste combinatie. Zodat je niet een wastafel kiest waar de kraan die je mooi vindt, niet op past. De inbouwkranen zijn over het algemeen niet draaibaar, maar bij de opbouwkranen heb je bij Sanistunter keuze uit verschillende modellen. Zoals bijvoorbeeld een draaibare uitloop. Er zijn hoge uitloop- en lage uitloopkranen in het assortiment.

Een volledig nieuw ontwerp voor je badkamer

Bij het uitzoeken van nieuwe wastafelkranen kun je ook kiezen voor nieuwe, bijpassende wastafels. Het is misschien ook wel het moment dat je de hele badkamer gaat veranderen en dus gaat verbouwen. Kijk dan goed naar de soort wastafelkranen die je wilt installeren. Bij het ontwerp en de inrichting van de badkamermeubels, maar ook bij het leggen van de nieuwe leidingen, moet je rekening houden met de installatie van de wastafelkranen. Wil je inbouwkranen in de muur plaatsen, dan zul je hiervoor alvast gaten moeten maken. Zowel voor de kraan zelf, als bijvoorbeeld apart voor de hendel van de kraan. Heb je een opzetwastafel of een ingebouwde wastafel? Ook dat is belangrijk bij het bepalen van de afvoer van het water. Datzelfde geldt voor de kranen die je bij het bad of de douche gaat installeren. Als je dat vooraf goed uittekent, kom je niet voor verrassingen te staan.

Mooie badkameraccessoires

Dankzij het uitgebreide assortiment badkameraccessoires bij Sanistunter kun je de hele badkamer in dezelfde stijl inrichten. Je kiest voor wastafelkranen die helemaal bij je smaak passen, zoals bijvoorbeeld mat chroom of een klassiek model met gouden accenten in de knoppen. Vervolgens kun je op zoek naar passende badkameraccessoires. Natuurlijk let je dan vooral op de wastafel accessoires die bij de wastafelkranen passen. Een zeepdispenser met dezelfde gouden accenten als de wastafelkranen. Of een zwarte natuurstenen bekerhouder die dezelfde strakke lijnen heeft als het ontwerp van de kraan. Maar je kunt de stijl van de kranen ook doorvoeren in de rest van de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een chromen handdoekkorf, een zeepbakje of zelfs de kleur van de designradiator. Natuurlijk betrek je ook het toilet bij het geheel door te kiezen voor een toiletrolhouder en een toiletborstelhouder in dezelfde stijl of met dezelfde vormen.

Kies de mooiste wastafelkranen bij Sanistunter

Kom naar de showroom van Saninstunter en maak je keuze uit het grote assortiment wastafelkranen. Je vergelijkt gemakkelijk de verschillende modellen en materialen en kunt dan ook direct een passende wastafel of waskom erbij uitzoeken. Heb je vragen over het installeren van de wastafelkranen, dan kun je terecht bij onze medewerkers. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en geven aan waar je op moet letten. Ook als je meer informatie wilt over de inrichting van een volledig nieuwe badkamer helpen ze je graag verder.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Wiesbaden
Sphinx tegels
Mosa
Shuffle Drain
Geberit
Duravit
Grohe

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.