Sanistunter - _MG_3014-HDR kopiëren

Nisdeuren

douchedeuren

Nisdeuren kun je ook douchedeuren noemen. Deze naam is gegeven omdat de nisdeuren in badkamers voornamelijk geplaatst worden tussen de muren van de douche. Vaak zijn de muren aan drie zijden, wat de doucheruimte vormt. Maar het kan ook zijn dat je dit toepast in een douche met bijvoorbeeld twee wanden.

Verschillende soorten en stijlen nisdeuren

Mocht je geen badkamer hebben waar je een douchemuur aan drie kanten van de douche kunt neerzetten, dan is dat met de verschillende types nisdeuren geen enkel probleem. Je kunt ook kiezen voor een deur die je met een stijlvolle stang in de muur vastzet. Hiermee geef je de nisdeuren op een stabiele manier ook voldoende steun. De stijl van de deuren kies je vervolgens in de kleur en materialen die het beste in je badkamer passen. Denk hierbij aan een glazen deur op rollers, een frame van messing, koper of zwart staal. Het glas is dan verkrijgbaar in mat glas of helder glas. Je kunt zelfs spiegelglas of gerookt glas krijgen, als dat past bij je smaak en inrichting.

Installatie van de nisdeuren

De nisdeuren installeer je zowel in een douchebak als in een douche met een betegelde vloer. Let in het laatste geval goed op een vloeiende afloop van het water, richting de douchegoot. De nisdeuren sluiten uiteraard goed aan en laten geen water door, maar het is altijd beter als het water gemakkelijk wegloopt tijdens het douchen. Heb je een douchecabine die geen standaard afmetingen heeft, dan kun je de deuren eventueel ook op maat laten maken. Het glas is beveiligd en heeft een dikte van ongeveer zes millimeter. Mocht het dus onverhoopt gebeuren dat de deur kapot gaat, dan kun je je niet aan het glas snijden.

Kom langs voor advies

Het installeren van nisdeuren is een precies werkje en er moet met een aantal factoren rekening gehouden worden voor het mooiste resultaat. Kom naar de showroom voor het uitzoeken van de nisdeuren die het beste in je badkamer passen. Je kunt dan direct advies vragen over de installatie. Desgewenst maak je een afspraak met een monteur die de installatie vakkundig van je overneemt.

Sanistunter - blauwe badkamer
Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Wiesbaden
Duravit
Geberit
Mosa
Sphinx tegels
Shuffle Drain

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.