Loading...

Maak een afspraak of loop binnen bij Sanistunter Zoetermeer

Voor advies en inspiratie voor jouw nieuwe droombadkamer

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanistunter Zoetermeer. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanistunter - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanistunter Zoetermeer
Coppeliaschouw 8
2726 JA  Zoetermeer - Nederland
Sanistunter - yxkzTGON96

Openings­tijden showroom

  • Maandag10:00 - 17:30 uur
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:30 uur
  • Zondag12:00 - 17:30 uur
Sanistunter  - 12

Probeer ons 2D/3D programma!

Sanistunter - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sanistunter - magazine

Sanitairwinkel Zoetermeer

Ben je toe aan de renovatie van je badkamer? Voor een compleet nieuwe badkamer moet je natuurlijk bij Sanistunter Zoetermeer zijn. Je treft bij sanitairwinkel Zoetermeer dan ook een showroom vol badkameropstellingen. Deze geven je een goede indruk van trendy badkamers in verschillende soorten stijlen. Of je nu een ruime badkamer hebt of een kleinere badkamer, bij sanitairwinkel Zoetermeer doe je zeker inspiratie op voor je droombadkamer.

Een uitgebreid badkamerassortiment

Bij het verbouwen van je badkamer komt veel kijken. Denk aan badkamermeubels zoals een wastafelmeubel en een kast voor de handdoeken. En natuurlijk de overige inrichting zoals een toilet, bad en een douchecabine. Heb je daar eenmaal een keuze in gemaakt en de stijl van je badkamer bepaald? Dan horen daar ook passende onderdelen en badkameraccessoires bij. Zoals kranen, een toiletrolhouder, een handdoekhouder of een weegschaal. Bij sanitairwinkel Zoetermeer vind je alles voor de complete inrichting van de badkamer. Van badkamermeubels tot vloertegels en de waterafvoer voor de douche.

Ontdek de voordelen van Sanistunter Zoetermeer

De badkameropstellingen in de showroom van sanitairwinkel Zoetermeer zijn niet de enige manier om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. De ervaren badkamerspecialisten van Sanistunter Zoetermeer geven je ook advies aan de hand van een gratis 3D-ontwerp. Dit ontwerp is helemaal afgestemd op de afmetingen van je badkamer. En natuurlijk gebaseerd op je individuele wensen. Je ziet direct of je na het plaatsten van een wastafelmeubel, toilet en douche ook nog ruimte overhoudt voor een bad. Niet voor niets zijn we bij Sanistunter Zoetermeer gespecialiseerd in maatwerk. De luxe design badkamers van Sanitairwinkel Zoetermeer koop je altijd met de laagste prijsgarantie. En bovendien zijn ze van hoge kwaliteit. De badkamermeubels en de accessoires die je uitkiest, zijn van bekende A-merken.

Zoek je badkamer uit bij Sanistunter Zoetermeer

Je kunt altijd vrijblijvend binnenlopen bij sanitairwinkel Zoetermeer. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken. Bereid je alvast voor door het gratis magazine aan te vragen. Dan kun je ideeën opdoen. En eventuele vragen die je hebt, voorbereiden.

Sanitairwinkel Zoetermeer ligt in Woonhart Zoetermeer, het overdekte winkelcentrum. Maak van je bezoek aan Sanistunter Zoetermeer een dagje uit. Combineer het uitzoeken van je nieuwe badkamer met een bezoek aan de overige winkels in het winkelcentrum. Je vindt ons op de Coppeliaschouw 8. De eerste twee uur van je bezoek parkeer je gratis voor de deur van de showroom. Het winkelcentrum is ook goed te bereiken met de trein en metro.