4 tips voor een luxe badkamer

Wil jij ook graag een wat luxer ogende badkamer? Dat kan! En dat hoeft niet veel te kosten. Er zijn een aantal simpele stappen voor het creëeren van een luxe badkamer. Zo maak je van iedere badkamer een luxe badkamer.

Sanistunter - zwart-2_1

1. Creëer meer ruimte

In een luxe badkamer is ruimte ontzettend belangrijk. Door het gebruik van grote tegels, zowel op de grond als op de muur, creëer je rust en eenheid in de badkamer. Ook oogt de ruimte een stuk groter dan wanneer je kleine tegeltjes gebruikt. Vrijstaande meubelen dragen ook bij aan het ruimtelijke aspect. Kies daarom voor een inloopdouche, hangende meubels (zodat er niets op de grond staat) en een vrijstaand bad.

2. Kleurkeuze

Denk je aan een luxe badkamer, dan denk je aan natuurtinten. Grijs, wit, antraciet, warm bruin en zwart. Ook natuurlijke materialen doen het goed in de luxe badkamer, hierbij kun je denken aan marmer, beton of hout. Door middel van natuurlijke tinten of materialen breng je rust in de badkamer. Hierdoor komen accessoires nog veel mooier uit.

Sanisale - Zwarte badkamer

3. Less is more

Denk bij het uitkiezen van je accessoires dat hoe minder er staat, hoe luxer uw badkamer zal ogen. Kies dus voor meubels met veel opbergruimte. Op die manier heb je niet veel badkameraccessoires meer nodig. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nis in de doucheruimte in plaats van een doucherekje, waarin al jouw producten zichtbaar zijn.

4. Luxe badkamer verlichting

Verlichting wordt nogal eens onderschat in de badkamer. Ten onrechte vinden wij. Verlichting kan net dat beetje extra geven aan jouw badkamer. Goed geïntegreerde verlichting noemen we dit. Door middel van (dimbare) spotjes, ledverlichting achter je spiegel of sfeerverlichting in de nissen, creëer je een prachtig effect en kun je accent leggen op de gewenste plekken.

Sanistunter - badmeubel

Vergeet ook de bijdrage niet van kaarsen in jouw badkamer. Kaarsen zorgen ervoor dat jouw badkamer snel een gevoel van rust bij je teweegbrengt.

Luxe badkamers bij Sanistunter

Je kunt in onze luxe showrooms altijd terecht voor badkamer inspiratie en deskundig advies. Je kunt ook direct een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt, of telefonisch contact met ons opnemen. Al een idee hoe jouw nieuwe luxe badkamereruit gaat zien? Vraag in één van onze sanitair showrooms om een gratis 3D tekening. Zo kun je precies zien hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien en kun je middels een VR- bril zelfs door de ruimte lopen. Geen verrassingen dus achteraf!

Meer inspiratie opdoen? Klik door naar onze andere inspiratieblogs!

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Geberit
Duravit
Shuffle Drain
Grohe
Wiesbaden
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.