Sanistunter - Badkamer met schuin dak

Hoe ga je om met een badkamer met schuin dak?

Indeling

In Nederland zijn er veel huishoudens die een schuine wand in hun badkamer hebben. Dit kan handig zijn, vooral als deze over een dakraam beschikt, dit zorgt voor veel natuurlijk licht in de badkamer. Maar het kan ook tot ergernissen leiden, vooral als je niet heel veel ruimte hebt. Een schuine wand zorgt namelijk ook voor een plek in de badkamer waar je niet zoveel mee kunt. Wij geven je tips voor het inrichten van jouw badkamer met schuin dak.

Een badkamer met schuin dak: Algemene tip

Een schuin dak in de badkamer neemt veel ruimte in beslag. Je bent dus op zoek naar manieren om jouw badkamer slim in te delen en groter te laten lijken. Dan is het handig om de ruimte die je hebt allereerst op te meten en uit te laten schetsen. Laat in onze showrooms een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp maken zodat je duidelijk kunt zien wat je kunt met de ruimte die je hebt. Vanaf daar kun je doorwerken naar een indeling die werkt voor jou!

Plaats een bad

Je kunt de ruimte het beste benutten door een bad onder het schuine dak te plaatsen. Een bad is een plek om te liggen, dat combineert dus heel goed met het schuine dak. Daarnaast kun je met een dakraam, jouw bad ook nog eens zeer romantisch onder de sterrenhemel nemen.

Plaats een douche

Mocht je geen ruimte hebben voor een bad, dan is het met een iets hoger schuin dak ook mogelijk om uw douche op het schuine gedeelte te plaatsen. Het is dan wel verstandig om de douche op een hoog punt te installeren. Met behulp van nissen kan het schuine dak in de badkamer dan gebruikt worden om badspullen op te bergen.

Plaats een badmeubel

Je kunt de ruimte onder de schuine wand natuurlijk ook voor heel wat anders benutten. Denk bijvoorbeeld aan een praktische kastruimte waar je handdoeken, washandjes en toiletpapier kunt bewaren. Ben je niet heel erg lang? Dan kun je ook denken aan een wastafel die iets lager is gepositioneerd. Dit kan vaak alleen als het schuine dak zich redelijk hoog bevindt.

Advies over jouw badkamer schuin dak

Heb je persoonlijk advies nodig over jouw badkamer met schuin dak? Twijfel dan niet langer en kom langs in één van onze Sanistunter vestigingen. Je kunt online alvast een afspraak maken met één van onze badkamer specialisten of gewoon even binnen lopen.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Shuffle Drain
Sphinx tegels
Grohe
Wiesbaden
Mosa
Duravit
Geberit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.