Sanistunter - Scandinavische_badkamer

De scandinavische badkamer stijl

Minimalistisch

De scandinavische badkamer, deze badkamerstijl is wellicht nog wat onbekend. Zonde vinden wij! Deze minimalistische badkamerstijl laat je badkamer namelijk ruimtelijk ogen. Wij vertellen je alles over de sfeer, basis en accessoires.

Scandinavische badkamer basis

We beginnen met de basics van deze stijl. Wat opvalt in scandinavische landen is de prachtige natuur. Dit komt ook terug in de basis van de Scandinavische badkamer. Begin met natuurlijke en lichte materialen voor je badkamer. Gebruik met name het lichte/pastel kleuren of houtlook tegels voor de wand en vloer. Een combinatie van hout en een lichte tegel kan natuurlijk ook!

Kom tot rust in een scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamer heeft een zachte uitstraling met een warme sfeer. Een heerlijke plek om tot rust te komen dus. Belangrijk aspect hierbij: een aangename temperatuur. Daarbij kan vloerverwarming en een goede radiator niet ontbreken. Wat betreft de radiator zijn er veel verschillenden stijlen waarvoor je kunt kiezen. Vraag onze experts naar de mogelijkheden. Wil jij je scandinavische badkamer nog nét dat beetje extra glamour geven? Denk dan eens aan onderstaande extra’s:

Sanistunter - Sunshower_in_de_scandinavische_badkamer

 

  • Jacuzzi/Whirlpool: Heb je genoeg ruimte over in de badkamer? Kies dan in plaats van een bad voor een Jacuzzi of Whirlpool.
  • Sauna: Het ultieme wellness gevoel krijg je toch van een sauna in je badkamer? Alleen al de houten-look past prachtig in de scandinavische stijl!
  • Sunshower: Maak jouw douche ervaring optimaal met UV- en infrarood licht. Heerlijk ontspannend en goed voor je spieren.

Minimalistische badkamer

Rust en ruimte zijn echte kernwaarden binnen de Scandinavische woontrend. Ga voor een ruimtelijke opstelling met zo veel mogelijk bewegingsruimte en creeër een open uitstraling.

Probeer qua assessoires de regel: “Less is More” te hanteren. Ga voor een paar mooie eye catchers. Een inloopdouche, natuurlijk licht en een vrijstaand bad helpen je om de look te realiseren.

Scandinavische badkamer bij Sanistunter

Geïnteresseerd in de Scandinavische badkamer stijl? Kom langs in onze showroom en overleg met onze badkamer specialisten over de beste badkamer voor jou! Maak alvast een afspraak online of kom gewoon even langs in een van onze showrooms. Tot snel!

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Wiesbaden
Geberit
Shuffle Drain
Mosa
Duravit
Sphinx tegels

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.