Sanistunter - Geberit Duofix Sigma ruimtewinnend inbouwreservoir

Inbouwreservoirs

toilet toebehoren

Voor iedere badkamer het ideale toilet van de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Dan ben je bij Sanistunter aan het goede adres. Omdat we ruime ervaring combineren met slim inkopen, direct bij de fabrikant. We bieden hoogwaardige inbouwreservoirs voor een goede prijs. Voor iedere badkamer of toilet hebben we geschikte inbouwreservoirs in onze collectie.

Voordelen van inbouwreservoirs

Een van de voordelen van inbouwreservoirs is dat de stortbak wordt weggewerkt achter een muur. Dit geeft de badkamer een strakke en net afgewerkte look. Omdat alleen de drukknoppen voor het doorspoelen hierbij zichtbaar zijn. Bovendien is het hierdoor makkelijker om je badkamer schoon te houden.

Inbouwreservoirs inbouwen

Een hangtoilet of urinoir in badkamer of toilet? Hiervoor is een inbouwreservoir nodig. Houdt hierbij rekening met de ruimte die hiervoor nodig is. Omdat de stortbak achter een muur weggewerkt wordt. Deze kan worden opgetrokken tot het plafond of als uitbouw gebouwd worden. Inbouwreservoirs zijn makkelijk te installeren. Onze installateurs kunnen je hierbij helpen.

Bezoek onze showrooms

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een inbouwreservoir? Onze producten zijn ook te zien in de showroom. Deze zijn verspreid door Nederland, zo is er vast een bij jou in de buurt. Diverse inbouwreservoirs van A-merken zijn hier beschikbaar. Bekijk de verschillende modellen en materialen. Een ruim aanbod om het juiste inbouwreservoir te vinden. Omdat al onze producten direct van de fabrikant komen, bieden we ook de laagsteprijsgarantie.

Sanistunter - Geberit Duofix up320 inbouwreservoir h112 cm Compleet

Persoonlijke service

Wil je meer weten over inbouwreservoirs voor toilet of badkamer? Voor persoonlijk contact ben je hier aan het goede adres. Sanistunter heeft experts met ruime ervaring en kennis. In de showroom kun je terecht voor advies over inbouwreservoirs. Ook bij de klantenservice kun je via de mail of telefonisch vragen stellen.

Bezorgen en installeren

Sanistunter levert kennis, kwaliteit en service. Daarom worden onze producten ook aan huis bezorgd. Ook voor de installatie van inbouwreservoirs kun je op ons rekenen. We hebben ervaren installateurs in dienst.

Liever zelf aan de slag? We bieden ook een compleet aanbod aan lijm-, voeg- en reinigingsmiddelen. Materialen om badkamer of toilet netjes af te werken. Voor meer vragen kun je ook contact opnemen met onze collega’s van de klantenservice.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Sphinx tegels
Geberit
Shuffle Drain
Mosa
Wiesbaden
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.