Sanistunter - Hout in de badkamer

Marmer in de badkamer

Puur luxe-gevoel

Marmer in de badkamer is nu erg populair en dat is niet voor niets. Het geeft een moderne, stijlvolle en minimalistische look aan je badkamer. Marmer is een natuursteen die luxe uitstraalt en een fijne sfeer aan je badkamer geeft. In dit inspiratie blog vertellen wij je hoe je marmer kunt onderhouden, geven we informatie over verschillende soorten marmer en hoe je deze in je badkamer kunt verwerken.

Marmer soorten

Er zijn meer dan duizend unieke soorten marmer. En elk soort heeft zijn eigen kleurenpalet, daarmee kan marmer in vrijwel iedere badkamerstijl terugkomen. Naast diverse kleuren kan marmer ook sterk in patronen verschillen. Zo kun je kiezen voor een gewolkt of een geaderd patroon. Waarbij marmer in zowel een luxe als een traditionele badkamer past.

Sanistunter - marmer in de badkamer

Hieronder hebben we een paar van de meest gekozen marmerkleuren op een rijtje gezet.

Zwart marmer. Dit is heel stijlvol en past over het algemeen het beste in het interieur van een badkamer. Ook is zwart marmer uitermate geschikt als badkamertegel.

Wit marmer. Dit marmer wordt gekenmerkt door zijn heldere witte kleur en donkergrijze aderen, dat dwars door het oppervlakte heen loopt. Dit marmer is perfect voor strakke stijlen in de badkamer.

Crème marmer. Wil je echt een mooie warme en klassieke uitstraling in jouw badkamer? Ga dan voor crème marmer. Dit is uitermate geschikt als vloer of wandbekleding aan de muur, maar ook als wasbak staat dit prachtig in jouw badkamer.

Tips marmer onderhouden

Tip 1: Zorg ervoor dat je de juiste reinigingsmiddelen hebt. Het natuursteen is zeer krasgevoelig dus gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en gebruik geen ruwe sponzen of schuursponsjes. Gebruik een wollige- of microvezeldoek of een zachte spons. Hiermee kun je het natuursteen goed schoonmaken en voorkom je dat je krassen maakt.

 

Tip 2: Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem in badkamers. Met name rondom de kranen en douchekoppen ontstaat vaak kalkaanslag op natuursteen. Zorg dat je op die plekken extra goed schoonmaakt.

Tip 3: Marmer is een absorberend materiaal. Probeer dus als je iets morst dit zo snel mogelijk op te ruimen. Doe je dit niet, dan heb je kans op vlekken of verkleuringen in het marmer. Heb je echter een hardnekkige vlek? Probeer dit dan schoon te maken met een beetje waterstofperoxide. Let wel op, alleen met licht marmer doen, het kan het materiaal namelijk verkleuren.

Tip 4: Impregneer het marmer, zodat je veel vlekken en vervuiling kan voorkomen. Wil je meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag.

Sanistunter - marmer schoonmaken

Sanistunter de badkamerspecialist

Bij Sanistunter zijn wij experts op het gebied van badkamers en badkamer styling. Wil je graag advies of denk je aan een nieuwe badkamer? Maak een afspraak in een van onze showrooms. Onze badkamerspecialisten helpen je graag.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Duravit
Grohe
Shuffle Drain
Geberit
Wiesbaden
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.