Sanistunter - badkamer

Badkamerverlichting

Ontdek ons assortiment

Met de juiste badkamerverlichting verander je iedere badkamer in een rustgevende wellness ruimte. Dus ontspan na een stressvolle dag met een warm bad in je sfeervol verlichte badkamer. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Bij Sanistunter hebben we een ruime collectie badkamerverlichting. En natuurlijk adviseren we je graag.

Waar moet je op letten bij badkamerverlichting?

Je kunt niet zomaar iedere lamp in je badkamer ophangen. Want het is een vochtige ruimte. Dus je badkamerverlichting moet aan bepaalde eisen voldoen. Let daarom bij de aanschaf van je badkamerverlichting altijd op de IP-waarde. Dit is een waarde die je vertelt in hoeverre de lamp waterdicht is. Ook zie je hieraan voor welk gebruik in de badkamer deze badkamerverlichting geschikt is. Wil je je verlichting bijvoorbeeld dicht bij een kraan of douche hangen? Kies er dan eentje met een hogere IP-waarde.

Welke verlichting past bij jou?

Met een zachte badkamerverlichting breng je een relaxte sfeer in de badkamer. Daarnaast is heldere badkamerverlichting ook een noodzakelijke voorziening in de meeste badkamers. Dit komt omdat er vaak niet voldoende daglicht is in de badkamer. En om een helder daglicht effect te krijgen heb je fellere verlichting nodig. Vooral je badkamerspiegel wil je goed uitgelicht hebben voor je dagelijkse gezichtsverzorging. De beste keuze is daarom om gebruik te maken van dimmers, zodat je de lichtsterkte in je badkamer kunt aanpassen aan het moment. En natuurlijk kun je ook verschillende kleuren licht introduceren om de badkamerverlichting nog beter aan te passen aan je wensen.

Mogelijkheden

Met de moderne badkamerverlichting zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je badkamer goed uit te lichten. Door gebruik te maken van LED-strips kun je bijvoorbeeld prachtige indirecte lichteffecten krijgen. Denk eens aan verlichting achter je spiegel of onder je badkamermeubel. De indirecte verlichting laat deze elementen zweven in de ruimte. In ons blog met tips voor een luxe badkamer vind je een paar voorbeelden van deze indirecte verlichting. Dimbare LED-strips die van kleur kunnen veranderen geven een sprookjesachtig en luxe effect aan je badkamer. Met plafond- of muurspots kun je de aandacht trekken naar bepaalde accenten in je badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote kunstplant of een styling hoekje dat je mooi uitlicht. Als basisverlichting is het goed om te kiezen voor een algemene plafondlamp die is aangesloten op de hoofdschakelaar. Maar wanneer je ‘s nachts de badkamer moet gebruiken wil je liever geen fel licht aan je ogen. Dit kun je oplossen met een zacht spotje dat je aansluit op een tweede hoofdschakelaar.

Maak een plan

Voordat je je verlichting koopt is het aan te raden om een compleet plan voor je badkamerverlichting op papier te zetten. Dus begin met een plattegrond waarin je de gehele badkamerinrichting tekent. En geef op die tekening aan waar je de verschillende lichtpunten wilt hebben. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kun je natuurlijk de hulp van onze badkamer adviseurs inschakelen! We maken voor jou een gratis 3D ontwerp van je droombadkamer waar je met behulp van een VR bril rustig in kunt rondkijken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wanneer je een nieuwe badkamer bouwt, kun je vanaf het eerste ontwerp al bepalen waar je de ingebouwde lichtpunten wilt hebben. Bij de renovatie van een bestaande badkamer is er soms wat meer creativiteit nodig om de gewenste verlichting te bereiken. Maar samen met onze badkamer adviseurs kom je zeker tot een mooi plan!

Inspiratie opdoen

Er zijn zoveel mogelijkheden in badkamerverlichting dat het soms lastig is om keuzes te maken. Dat begrijpen we bij Sanistunter heel goed. Daarom bieden we je volop inspiratie, zodat je op je gemak tot een definitieve keuze kunt komen. Zo vind je op onze website Sanistunter.com allerlei tips en voorbeelden van badkamerverlichting. Wij houden steeds de laatste trends op het gebied van badkamerinterieurs voor je bij. We informeren en inspireren je met onze blogs en sfeervolle foto’s. Heb je een moodboard van je keuze gevonden? Klik er dan op en maak een afspraak met ons. We bewaren dit bord voor je afspraak en geven je gericht advies in onze showroom. Maar we bieden je nog meer inspiratie! Vraag vandaag nog onze gratis magazine aan, boordevol interieur ideeën. Bovendien ontvang je dan een waardecheque van €500,- die je kunt gebruiken voor je nieuwe badkamerverlichting.

Onze showrooms

Natuurlijk wil je ook graag inspiratie opdoen in echte badkamers. Daarom kun je in onze showrooms compleet ingerichte badkamers in verschillende stijlen bekijken. Speel met de badkamerverlichting en kijk welke lichtoplossingen jou inspireren. Sanistunter heeft zeven showrooms verspreid door Nederland. Je kunt direct een afspraak maken in een showroom bij jou in de buurt. Onze badkamer adviseur zal je graag ontvangen met een lekkere kop koffie en professioneel advies.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Wiesbaden
Geberit
Sphinx tegels
Duravit
Mosa
Shuffle Drain

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.