Sanistunter - Fima serie 22 bidetkraan chroom

Bidetkranen

Kranen

Bidetkranen zijn onmisbaar in de moderne badkamer. Een bidetkraan zorgt voor een goede persoonlijke hygiëne. Je kunt hiermee de intieme delen van het lichaam snel en zonder te veel gedoe wassen. Daarnaast zijn de bidetkranen van Sanistunter makkelijk in gebruik. Ook hebben de bidetkranen een esthetische meerwaarde.

Bidetkranen in opmars

In de meeste landen vind je standaard een bidetkraan in de badkamer, maar in Nederland ontbreekt dit belangrijke sanitaire onderdeel nog vaak. De bidetkraan maakt echter een opmars en de trend is nu ook in Nederland terug te zien in het toilet of in de badkamer. Bidetkranen zijn een alternatief voor wc-papier om de intieme hygiëne te waarborgen. De bidetkraan wordt ook wel een toiletdouche genoemd en wordt geïnstalleerd in het bidet. Helaas zijn bidetkranen nog niet altijd en overal verkrijgbaar. Maar bij Sanistunter gelukkig wel! Met een ruim assortiment vind je bij Sanistunter een bidetkraan die past bij jouw bidet en jouw badkamerinterieur. Ook qua soorten bidetkranen zijn er verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een bidetmengkraan of een bidetthermosstaatkraan. Ook in de uitvoering zijn er verschillende keuzes, zowel qua uitstraling en model als qua functionaliteit.

Voor de intieme hygiëne en een luxe uitstraling

De bidetkraan is een essentieel onderdeel van het bidet. Het zorgt namelijk voor de watertoevoer. Bidetkranen hebben een horizontaal design en een korte uitloop om zo perfect de intieme delen te kunnen bereiken. De bediening kan met een hendel of knop. Sommige bidetmengkranen beschikken ook nog over een thermostaat, zodat je jezelf altijd met een fijne temperatuur kunt wassen. Naast de onmisbare functie van bidetkranen voor de persoonlijke en intieme hygiëne, geeft de bidetkraan de badkamer ook een luxe uitstraling. De bidetkranen van Sanistunter zijn vaak afgewerkt met een coating van chroom, waardoor ze in iedere badkamer of toilet een echte eyecatcher zijn. Ook blijft hierdoor vochtschade en roest beperkt.

Advies over bidetkranen van Sanistunter

Heb je nog hulp nodig bij het vinden van de juiste bidetkraan? Je kunt altijd een afspraak maken of langsgaan in een van onze showrooms van Sanistunter. In de sanitairwinkel zijn altijd medewerkers aanwezig die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Wil je eerst thuis nog wat ideeën opdoen, vraag dan ons gratis magazine aan voor de nodige inspiratie!

Sanistunter - Fima serie Eclipse bidetkraan chroom
Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Sphinx tegels
Wiesbaden
Geberit
Mosa
Shuffle Drain
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.