Tips voor jouw badkamer renovatie

Een badkamer renovatie transformeert jouw huidige badkamer naar een gloednieuwe badkamer. Een aantal (kleine) aanpassingen kunnen er al voor zorgen dat je nog meer kunt genieten van alles wat jouw badkamer te bieden heeft. Vraag één van onze badkamer specialisten om persoonlijk advies en begin met het voorbereiden van jouw badkamer renovatie!

Badkamer renovatie

Wat is een badkamer renovatie?

Zijn er slechts een aantal aspecten in de badkamer die anders moeten dan kiest men vaak voor een badkamer renovatie. Met een badkamer renovatie kies je ervoor om een bepaald deel (of meerdere delen) van jouw huidige badkamer aan te passen. Dit scheelt meestal in tijd, kosten en je kunt jouw badkamer geheel naar eigen wens inrichten. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw huidige bad om te bouwen naar een praktische inloopdouche. Of vervang de tegels door grotere tegels met minder voegen voor een moderne uitstraling. Tijdens de renovatie heb je geen werkzaamheden aan leidingen met gas, water of elektra; deze veranderen niet.

Hoe renoveer je jouw badkamer?

De voorbereiding van een badkamer renovatie is het halve werk. Als je goed nadenkt over wat je wel en niet wilt vervangen of aanpassen, kun je nooit voor onverwachte oplopende kosten komen te staan. Maak alvast een budget dat je wilt aanhouden en pas jouw uitgaven hierop aan. Zo zie je niks over het hoofd en is de offerte geen verrassing meer.

Daarnaast kun je direct bepalen of je jouw badkamer zelf onder handen gaat nemen of dat je hier hulp bij nodig hebt van een specialist. Als je hier vrijblijvend advies over wenst kun je altijd langskomen in een van de vele Sanistunter showrooms of even bellen.

De voordelen van renoveren

Badkamer renovatie kent vele voordelen. Zo neemt het renoveren van jouw badkamer vaak minder kosten met zich mee dan het plaatsen van een nieuwe badkamer. Daarnaast kies je er bij een renovatie voor om enkel bepaalde aspecten van de badkamer aan te pakken waardoor je een groot gedeelte van de badkamer kunt behouden. Ten slotte kun je bij renovaties vaak snel weer gebruik maken van de badkamer.

De mogelijkheden bij Sanistunter

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Onze badkamer specialisten adviseren jou graag en toveren jouw huidige badkamer om tot jouw droombadkamer. Loop een Sanistunter showroom binnen of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er een specialist voor je klaar staat.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Duravit
Shuffle Drain
Sphinx tegels
Mosa
Grohe
Geberit
Wiesbaden

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.