Vloerverwarming in de badkamer! Iets voor jou?

Veel huiseigenaren kiezen voor vloerverwarming in de badkamer als een populaire optie. De luchtvochtigheid in de badkamer wordt minder, je krijgt warmte onder je voeten en het biedt comfort. Maar is vloerverwarming ook iets voor jou? Met de juiste kennis over de verschillende typen vloerverwarming en kosten, kun je een weloverwogen beslissing maken. Lees snel verder en laat je meenemen in de wereld van vloerverwarming in de badkamer.

Sanistunter - vloerverwarming_1

Vloerverwarming; de oplossing voor warme voeten

Je kent het wel, je stapt uit je warme bed de badkamer in en krijgt super koude voeten door die ijskoude badkamervloer. Dat is een scenario waar iedereen wel eens last van heeft. Vloerverwarming is de oplossing en zorgt voor een fijne warme vloer als je ‘s ochtends de badkamer in stapt. Vloerverwarming bevindt zich vlak onder de vloer en geeft gelijkmatig warmte af door de gehele vloer van een kamer. Hierdoor is jouw badkamer altijd lekker warm.

Typen vloerverwarming

Op het gebied van vloerverwarming heb je twee opties, elektrische vloerverwarming of traditionele vloerverwarming (gas). Bij elektrische verwarming wordt de vloer verwarmd door warmteplaten. Bij de traditionele verwarming gaat er water door leidingen in de vloer. De elektrische vloerverwarming heeft als belangrijkste voordeel dat dit in aankoop voordeliger is en sneller en gemakkelijker kan worden gebruikt. Maar de elektrische verwarming verbruikt wel meer energie dan vloerverwarming op gas. Deze voordelen en nadelen moet je dus tegen elkaar afwegen.

De voordelen van vloerverwarming

Naast een heerlijke warme vloer, heeft vloerverwarming nog meer voordelen.

  • Vloerverwarming past bij iedere badkamer omdat je het niet ziet. Het ligt namelijk onder de vloer en kan onder iedere vloer worden gelegd. Je hoeft op het gebied van design dus niks in te leveren.
  • Als de vloerverwarming eenmaal ligt heb je er geen omkijken meer naar, een vloerverwarming heeft bijna geen onderhoud nodig.
  • Doordat de verwarming onder de vloer ligt kun je losgaan met badkamermeubels. Er zit namelijk geen radiator in de weg waar je rekening mee moet houden.
  • Vloerverwarming zorgt voor het verminderen van de luchtvochtigheid in de badkamer. Daardoor wordt de kans op schimmel ook minder.

Sanistunter de badkamerspecialist

Bij Sanistunter zijn wij experts op het gebied van badkamers waarbij wij ook kunnen adviseren welke vloer geschikt is voor vloerverwarming. Wil je graag advies over vloerverwarming in de badkamer? Maak dan nu een afspraak om langs te komen in een van onze vele showrooms. Nog meer inspiratie nodig? Vraag dan onze inspiratiemagazine aan.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Grohe
Mosa
Geberit
Wiesbaden
Duravit
Sphinx tegels
Shuffle Drain

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.