Nieuwe badkamer kopen? hier moet je op letten!

Tips!

Het kopen van een nieuwe badkamer is niet zomaar gedaan. Dat weten wij als geen ander. Om ervoor te zorgen dat al onze klanten na lange tijd nog steeds blij zijn met hun nieuwe badkamer geven wij tips over het kiezen van een nieuwe badkamer. Dit vergroot de kans dat jouw nieuwe badkamer een goede investering is!

Doe eerst inspiratie op

Het is belangrijk om veel verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht voor je een keuze maakt. Het is zonde als er achteraf spijt is als je niet alle opties bekeken hebt. Wij bieden jou de mooiste badkamer inspiratie via allerlei platformen.

Nieuwe badkamer kopen hier moet je op letten

Verlichting en ventilatie

De technische aspecten van het uitkiezen van een badkamer zijn voor velen niet heel aantrekkelijk. Maar toch is een badkamer zonder goede verlichting of ventilatie geen succes. Verlichting is cruciaal voor het creëren van ruimtelijkheid in de badkamer. Daarnaast is de plaatsing van verlichting belangrijk. Zodat je niet in je eigen schaduw staat als je naar de spiegel kijkt. De juiste ventilatie zorgt ervoor dat je langdurig blijft genieten van jouw badkamer. Zonder goede ventilatie ontstaat er schimmel of andere schade in de badkamer.

Tip: Vraag bij de technische aspecten van jouw nieuwe badkamer altijd een badkamerspecialist om advies. Je weet dan zeker dat je de juiste keuzes maakt waar je nog lange tijd van kunt genieten. 

Zet je ‘nieuwe badkamer wensen’ op een rij

Om irritatie te voorkomen kun je het best alle vereisten even kort opschrijven. Dit zorgt ervoor dat je niet voor een prachtige badkamer kiest maar die achteraf toch niet helemaal praktisch is voor jou. Hou je bijvoorbeeld niet van een koude badkamer vloer? Zorg dan dat je sowieso kiest voor een badkamer met vloerverwarming. Of wil je jouw handdoeken sowieso in de badkamer hebben? Zorg dan voor genoeg opbergruimte.

Laat een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe badkamer

Overleg altijd van te voren met een badkamerspecialist over jouw nieuwe badkamer. Bij Sanistunter helpen wij jou graag en bieden we deskundig en vrijblijvend advies. Daarnaast kun je een gratis 3D-ontwerp laten maken zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat zien! Maak hier een afspraak in een showroom naar keuze. 

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Duravit
Sphinx tegels
Mosa
Shuffle Drain
Geberit
Wiesbaden
Grohe

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.