Landelijke versus moderne badkamer

Uitstraling

Badkamer stijlen, er zijn er ontzettend veel van. Wij zetten de twee van de populairste badkamer stijlen tegen over elkaar. Zo kun jij beslissen welke van de twee stijlen beter bij jou past en voor welke stijl je niet moet gaan!

In dit blog artikel zetten wij de landelijke en moderne badkamer tegen over elkaar. Is een badkamer met strakke lijnen iets voor jou of ga jij voor de gezellige huiselijke sfeer van een landelijke badkamer? Vind het uit!

Betegeling

Een badkamer is heerlijk om in te ontspannen, maar kun jij dit beter in een knusse badkamer of juist beter in een ruimtelijke badkamer. De landelijke badkamer maakt het, het liefst lekker knus, met mozaïek tegeltjes aan de muur of op de grond. Terwijl de moderne badkamer strakke grote tegels heeft met voegranden die dezelfde kleur als de tegels hebben. Dit geeft een ruimtelijk beeld aan de badkamer.

Kleur

Naast de tegels is kleur ook een belangrijke factor om te bepalen of een badkamer ruimtelijk of knus is. In de moderne badkamer is de basis kleur van de badkamer wit, zwart of grijs. Vooral het gebruik van de kleur wit zorgt voor een ruimtelijke badkamer.

In de landelijke badkamer is dit ook het geval alleen heeft de badkamer naast de neutrale basis kleur nog één kleur als eyecatcher. Dit is meestal een frisse kleur als blauw of geel, deze kleur komt dan terug in een muurmozaïek of in de accessoires.

Verlichting

bepaald ook gelijk de sfeer in jouw badkamer. Wil je voor de huiselijke, landelijke sfeer gaan? Kies dan voor een warmere kleur dan wit, probeer bijvoorbeeld een iets gelere tint. Plaats daarnaast ook gezellige, klassieke wandlampjes. In de moderne badkamer gaat het er juist heel anders aan toe. Naast de witte spotjes in het plafond kun je de badkamerverlichting helemaal afmaken door een spiegel met ledverlichting te plaatsen.

Dus? Ruimtelijk of knus?

Ben je eruit welke badkamer stijl bij jou past? Of wil je toch nog een beetje extra advies? Wij helpen jou graag in een van onze showrooms verspreid door Nederland. Wij kunnen hier een 3D-ontwerp voor je maken zodat je precies kunt zien hoe jouw toekomstige badkamer eruit gaat zien! Kom binnenkort langs of maak online alvast een afspraak.

 

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Wiesbaden
Shuffle Drain
Mosa
Duravit
Grohe
Geberit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.