Tips om jouw badkamer nog mooier te maken!

Tips!

De badkamer, een plek waar je tot rust komt en waar je lekker kunt tutten en ontspannen. De uitstraling van jouw badkamer moet dit gevoel dan ook versterken. Dat kan nog wel eens lastig zijn, er zijn zoveel mogelijkheden om jouw badkamer in te richten, dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. In dit inspiratieblog bespreken wij tips over het inrichten en nóg mooier maken van jouw badkamer!

Geen rommeltje meer

De badkamer is vaak een relatief kleine kamer en dat kan ervoor zorgen dat je niet al je spullen kwijt kunt. Hierdoor lijkt het vaak een rommeltje. Er zijn twee oplossingen voor dit probleem.

  • Less is more: allereerst, haal zo veel mogelijk uit de badkamer. De handdoeken kunnen wellicht een plekje krijgen op de gang of in de slaapkamer. Dit geldt ook voor de zeep voorraad, make-up en/of medicijnen. Bekijk wat je nu écht nodig hebt in de badkamer en verplaats de rest. Dit zorgt voor meer ruimte en rust, het laat je badkamer overigens groter lijken.
  • Slimme opbergmogelijkheden: daarnaast zijn praktische badkamermeubels een goede oplossing. Zorg voor badkamermeubels met deurtjes zodat je badkamer altijd opgeruimd lijkt en ga voor (dubbele) lades om zoveel mogelijk spullen kwijt te kunnen.
Tips om jouw badkamer nog mooier te maken
Groen in de badkamer

Werk in stijlen

Om meer eenvoud en rust in jouw badkamer te creëren is het kiezen van één stijl mooi en tevens erg handig. Wat past er bij jou en bij de rest van jouw huis? Of wil je juist dat jouw badkamer er totaal anders uit ziet dan de rest van jouw huis? Alles is mogelijk. Als je een badkamerstijl hebt gekozen kun je gemakkelijk meubels in dezelfde stijl kiezen en daardoor één mooi geheel creëren.

Voeg groen toe

Een makkelijke toevoeging aan jouw badkamer zijn planten. Het ziet er niet alleen heel gezellig en huiselijk uit, maar het toevoegen van groen aan jouw badkamer heeft meer voordelen. Het zorgt onder andere voor luchtzuivering, een verminderd effect van schimmels én extra zuurstof! Je kunt meestal niet al je planten kwijt in de badkamer maar een varen, drakenplant of Aloë Vera bijvoorbeeld, kunnen prima vertoeven in een donkere en vochtige omgeving.

Jouw nieuwe badkamer van Sanistunter

Wil je advies over jouw nieuwe badkamer of badkamermeubels? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak online een afspraak in een van onze showrooms in Nederland.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Geberit
Duravit
Shuffle Drain
Wiesbaden
Sphinx tegels
Mosa
Grohe

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.