Wat is de prijs van een badkamer?

Er is geen vaste prijs voor een badkamer, het ligt er volledig aan wat jouw stijl is, welke badkamermeubels je in je badkamer wilt etc. We hebben een aantal prijscategorieën voor je op een rijtje gezet, zodat je een indicatie van de prijs van een badkamer hebt.

Sanistunter - nieuwe badkamer

De prijs van een nieuwe badkamer*

De plaatsing van een nieuwe badkamer kan goedkoper uitvallen wanneer je in een nieuwbouw woning gaat wonen waar een volledig nieuwe badkamer in moet worden geplaatst. Je hebt dan geen sloopkosten, dus dat kan dan al flink schelen. De kosten van de badkamer hangt dan af van de grote van de badkamer en van de mate luxe die je wilt. Je kunt ongeveer van de volgende kosten uitgaan:

  • Basis badkamer: Een basis badkamer voldoet aan de praktische eisen die je in een badkamer verwacht. Dat betekent: een toilet, wastafel en douchecabine of bad-douche combinatie. Je kunt uitgaan van een prijs rond de 3.000 – 3.500 euro voor een basis badkamer, afhankelijk van de grote van de ruimte.
  • Comfort badkamer:  Een comfort badkamer is uitgebreider en van meer gemakken voorzien dan de basis badkamer en heeft vaak een (inloop)douche, (vrijstaand) bad, meerdere wastafels, een toilet, een luxere uitstraling en vloerverwarming. Bij deze badkamer ligt de prijs rond de 6.000 euro.
  • Luxe badkamer: Een luxe badkamer is van alle gemakken voorzien en heerlijk om in te ontspannen. Met extra’s zoals een whirlpool, sauna of Hottub maak je deze badkamer helemaal af. Dit zie je echter ook terug in de prijs. Deze badkamer bevindt zich rond de 15.000 euro.

*Deze prijscategorieën zijn indicaties, er kunnen geen rechten aan worden ontleent.

De prijs van een gerenoveerde badkamer

Bij het verbouwen van een badkamer ligt de prijsindicatie wat ingewikkelder. Wil je maar een aantal aspecten van de badkamer renoveren of ga je de hele badkamer verbouwen vanaf de tegels tot aan de badkamermeubels? Ten slotte hangen de kosten er van af of je zelf gaat verbouwen of, of je het laat doen.

Ga je slechts een aantal dingen veranderen in de badkamer dan ben je vaak redelijk goedkoop uit en kan de prijs van jouw gerenoveerde badkamer al rond de 1.500 – 2.000 euro liggen. Maar verander je veel dingen, dan wordt dit natuurlijk meer.

Badkamers bij Sanistunter

Op zoek naar een nieuwe badkamer, of heb je nieuw sanitair nodig om jouw badkamer te renoveren? Kom langs bij Sanistunter! Wij kunnen je persoonlijk helpen met het realiseren van jouw nieuwe badkamer. Daarnaast bieden wij je gratis advies en een 3D-ontwerp zodat je zeker weet dat jouw badkamer naar wens is. Je kunt langs komen bij een Sanistunter vestiging bij jou in de buurt of alvast een afspraak maken online. Daarnaast is het ook mogelijk om je inspiratiemagazine aan te vragen. We zien je snel!

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Shuffle Drain
Duravit
Geberit
Grohe
Wiesbaden
Mosa
Sphinx tegels

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.