Een badkamer met bad-douche combinatie

Indeling

Een bad-douche combinatie is perfect wanneer je een badkamer hebt waarin de ruimte beperkt is. Je kunt door middel van het samenvoegen van een bad én een douche, flink ruimte besparen. Dit en meer lees je in dit inspiratieblog! 

De voordelen van een bad-douche combinatie

  • Ruimte besparend: Een bad-douche heeft als groot voordeel dat het flink ruimte bespaart. Dit is dan ook de meest voorkomende reden dat deze combinatie wordt aangeschaft.
  • Kosten: Een bad-douche combi scheelt aanzienlijk in prijs. Een bad-douche is misschien duurder dan een los bad of een losse douche, maar koop je apart een bad én apart een douche, krijg je een hoger kostenplaatje.
  • Populariteit: Bad-douche combinaties zijn erg populair en dat weten ook de fabrikanten. Met als voordeel dat er tegenwoordig talloze mogelijkheden, stijlen en opties zijn waaruit je kunt kiezen.
Bad en douche
Baddouche badkamer

Badkamer spatvrij houden

Kies je voor een bad-douche, dan wordt er standaard geen douche-scherm bijgeleverd. Houd hier rekening mee wanneer je niet wilt dat je gehele badkamer nat wordt gespetterd wanneer iemand staat de douchen. De meest gekozen oplossing hiervoor is een douche-scherm. Je kunt ook kiezen voor een goedkopere optie zoals een douchegordijn, ook deze doet prima zijn werk. Niet alle douchegordijnen zijn even mooi, daarom vinden mensen een douche-scherm vaak het mooiste. Voor het beste advies om jouw badkamer schoon en droog te houden kan je natuurlijk advies vragen in een van onze badkamer winkels.

Lage instap bij een bad-douche combinatie

Ook voor mensen die minder mobiel zijn of moeite hebben met de hoge instap is een douche bad combinatie niet meteen afgeschreven. Een douche bad combinatie wordt dan gemaakt van een bad met een inloopzone. Hierbij heeft de zijkant van het bad een uitsnede met een douchedeur erin, via deze deur stap je gemakkelijk het bad in en geniet je heerlijk en veilig van je bad of je douche. Ideaal!

Advies voor een bad-douche combinatie

Twijfel jij over het aanschaffen van een bad-douche combinatie en wens je deskundig advies? Onze badkamerspecialisten denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent badkamers. Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien. Daarnaast kan je ook het inspiratiemagazine van Sanistunter alvast downloaden, zo kan je van tevoren inspiratie opdoen.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Shuffle Drain
Sphinx tegels
Duravit
Geberit
Grohe
Mosa
Wiesbaden

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.