Verschillende soorten raambekleding voor in de badkamer

Uitstraling

Raambekleding voor in de badkamer, het is een lastig punt. Want de raambekleding moet privacy bieden, tegen een vochtige omgeving kunnen én bij de rest van het interieur van de badkamer passen. Wij bespreken alle mogelijkheden voor raambekleding in de badkamer in dit inspiratie blog! Lees snel verder voor meer informatie.

Transparante of witte jaloezieën

Jaloezieën worden vaak geplaatst in de badkamer omdat ze goed tegen vocht en water kunnen. Daarnaast bieden jaloezieën je privacy wanneer je dit wilt maar laten ze toch genoeg licht binnen wanneer je wat minder privacy nodig hebt. Al helemaal als je kiest voor transparante of witte jaloezieën, deze vallen bijna niet op in jouw badkamerraam.

Smalle jaloezieën

Vind je de uitstraling van een jaloezie in je badkamer mooi maar heb je behoefte aan iets meer privacy? Dan zijn smalle jaloezieën met een donkere kleur misschien beter voor jou. Omdat de basis van de meeste badkamers wit of crème is, passen zwarte jaloezieën prachtig als contrast in de badkamer. Daarbij komend bieden zij meer privacy, wat meestal wel fijn is in de badkamer.

Smalle jaloezieën
Raambekleding sanistunter

Minder privacy

Zit jouw raam op een plek waar de inkijk wordt beperkt tot een minimum? Dan is raamfolie misschien een optie voor jou? Raamfolie is handige raambekleding die veel licht toelaat maar inkijk grotendeels tegen houdt. Door dat jouw badkamer zo ten alle tijden belicht is oogt deze ruimer en lichter! Raamfolie is een hele fijne optie dus!

Extra privacy

Woon jij op een drukke plek en kunnen de buren zo naar binnen kijken? Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan meer privacy. Indien jouw badkamer goed geventileerd is, zijn gordijnen goede raambekleding voor in de badkamer. Er wordt met name gekozen voor polyester rol- of plissé gordijnen. Polyester kan goed tegen vochtige ruimtes en biedt 100% privacy!

Heb je een draai-kiep raam?

Veel badkamers, met name als er een schuine wand in de badkamer zit, hebben een draai-kiep raam. Dan kan het nog lastiger zijn om een juiste keuze te maken betreffende de raambekleding voor jouw badkamer. Wij raden aan om te kiezen voor aluminium jaloezieën of eventueel een rolgordijn. Aluminium jaloezieën zijn te bevestigen aan het raam waardoor deze meebeweegt met het raam, dit staat mooier en strakker in de afwerking.

Raambekleding voor jouw badkamer bij Sanistunter

Ben je benieuwd naar de juiste raambekleding voor jouw badkamer? Onze specialisten helpen je met de juist keuze uit ons uitgebreide assortiment. Kom langs bij een van onze Sanistunter vestigingen of maak alvast een afspraak online!

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Duravit
Sphinx tegels
Geberit
Grohe
Mosa
Shuffle Drain
Wiesbaden

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.