Verschillende soorten raambekleding voor in de badkamer

Uitstraling

Raambekleding voor in de badkamer, het is een lastig punt. Want de raambekleding moet privacy bieden, tegen een vochtige omgeving kunnen én bij de rest van het interieur van de badkamer passen. Wij bespreken alle mogelijkheden voor raambekleding in de badkamer in dit inspiratie blog! Lees snel verder voor meer informatie.

 

Smalle jaloezieën

Privacy in de badkamer met jaloezieën

Jaloezieën zijn een type raamdecoratie dat uit horizontale lamellen bestaat. Deze horizontale lamellen kunnen worden gekanteld om de hoeveelheid licht en privacy in een ruimte te verstellen. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kunnen met verschillende soorten materialen worden gemaakt. Vind je de uitstraling van een jaloezie in je badkamer mooi maar heb je ook behoefte aan privacy? Dan zijn brede jaloezieën het beste voor jou. Dit type jaloezie heeft namelijk bredere lamellen dan smalle jaloezieën, wat zorgt voor minder doorkijk als de jaloezieën volledig gesloten zijn. Kies daarom voor brede jaloezieën als je wat extra privacy wilt toevoegen aan je badkamer. De jaloezieën zijn in verschillende kleuren, breedtes en materialen verkrijgbaar. Een must-have als je zowel uitstraling als privacy wilt.

Transparante of witte jaloezieën

Jaloezieën worden vaak geplaatst in de badkamer omdat ze goed tegen vocht en water kunnen. Daarnaast bieden jaloezieën je privacy wanneer je dit wilt maar laten ze toch genoeg licht binnen wanneer je wat minder privacy nodig hebt. Al helemaal als je kiest voor transparante of witte jaloezieën, deze vallen bijna niet op in jouw badkamerraam.

Licht in de badkamer met raamfolie

Zit jouw raam op een plek waar de inkijk wordt beperkt tot een minimum? Dan is raamfolie misschien een optie voor jou. Raamfolie is handige raambekleding die veel licht toelaat maar de inkijk grotendeels tegenhoudt. Doordat jouw badkamer zo te allen tijden belicht is oogt deze ruimer en lichter! Raamfolie is een hele fijne optie dus!

Raambestickering en gordijnen: meer privacy voor de badkamer

Als je in een drukke buurt woont, kan het zijn dat voorbijgangers of buren makkelijk bij je naar binnen kunnen kijken. Dit kan ervoor zorgen dat je je niet op je gemak voelt in je eigen huis. Als je meer privacy wilt, zijn er verschillende mogelijkheden om dit te bereiken. Zo kun je kiezen voor raamdecoratie en raambekleding. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, gordijnen of raamfolie. Er bestaat ook een alternatief. Lees hieronder snel verder!

Naast bovengenoemde oplossingen is raambestickering ook een goede keuze. Raambestickering is dikker in vergelijking met raamfolie en wordt gemaakt van vinyl of zelfklevend materiaal. Het kan makkelijk worden aangebracht en is makkelijk weer te verwijderen. Door het dikkere materiaal kunnen de ontwerpen meer opvallen, raambestickering kan namelijk in meer verschillende kleuren en patronen worden aangeboden.

Indien jouw badkamer goed geventileerd is, zijn gordijnen goede raambekleding voor in de badkamer. Er wordt met name gekozen voor polyester rol- of plissé gordijnen. Polyester kan goed tegen vochtige ruimtes en biedt 100% privacy!

Heb je een draai-kiepraam?

Veel badkamers, met name als er een schuine wand in de badkamer zit, hebben een draai-kiepraam. Dan kan het nog lastiger zijn om een juiste keuze te maken betreffende de raambekleding voor jouw badkamer. Wij raden aan om te kiezen voor aluminium jaloezieën of eventueel een rolgordijn. Aluminium jaloezieën zijn te bevestigen aan het raam waardoor deze meebeweegt met het raam, dit staat mooier en strakker in de afwerking.

Raambekleding sanistunter

Op maat gemaakte badkamerraambekleding

Bij badkamerraambekleding is maatwerk van groot belang. Het is belangrijk dat raamdecoratie goed aansluit op de afmetingen van het raam en kieren worden voorkomen. Dit is vooral belangrijk als je je privacy wilt waarborgen en nieuwsgierige buren geen kans wilt geven om ongewenste glimpen op te vangen. Bij ons wordt alle raamdecoratie op maat gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van raamdecoratie die perfect past en je privacy beschermt.

Raambekleding voor jouw badkamer bij Sanistunter

Ben je benieuwd naar de juiste raambekleding voor jouw badkamer? Onze specialisten helpen je met de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment. Kom langs bij een van onze Sanistunter vestigingen of maak alvast een afspraak online! Daarnaast is het ook mogelijk om inspiratie op te doen via onze inspiratiemagazine.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Geberit
Mosa
Wiesbaden
Shuffle Drain
Grohe
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.