Nieuw jaar, nieuwe badkamer

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Voor veel mensen was dit een tijd van gezelligheid en samen zijn. Maar ook voor goede voornemens. Wil je bijvoorbeeld eindelijk nu echt iets aan jouw badkamer veranderen? Dan is het daar nu de goede tijd voor. Na de dure december maand snapt Sanistunter dat je niet ook nog te veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe badkamer. Daarom geven wij jou een aantal tips om een badkamer luxer te laten lijken met een paar simpele en goedkope aanpassingen.

Sanistunter - Badkamer

Een goed begin is de helft van de kosten

Als je goed plant wat je wel en niet wilt vervangen of aanpassen, kun je nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Maak alvast een budget dat je wilt aanhouden en pas jouw uitgaven hierop aan. Zo zie je niks over het hoofd en is de offerte geen verrassing meer.

Luxe douchekop

Vervang jouw oude douchekop voor een nieuwe regendouchekop. De regen douche is een hele populaire trend op sanitair gebied. Als je slechts de normale douchekop vervangt door een regendouchekop, krijg je meteen een luxueuze uitstraling in de douche zonder dat je de hele douchecabine hoeft te vervangen.

Tegels

De voeg rondom een tegel kan langzamerhand minder mooi worden. Het is daarom niet gek dat je, je badkamer vloer of wand zou willen vervangen met nieuwe, schone tegels. Als je jouw badkamer opnieuw wilt (laten) betegelen kun je kiezen voor grote tegels. Grote tegels geven de badkamer een luxe en grote uitstraling.

Een materiaal dat erg mooi staat in de badkamer en erg luxe is, is marmer. Deze natuursteen veranderd je oude badkamer in een totaal nieuwe. Als je handig bent, kun je zelf jouw tegels vervangen. Anders kun je altijd terecht bij Sanistunter om jouw tegels professioneel te laten vervangen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De meeste badkamerspiegels lijken erg veel op elkaar. Het is daarom leuk om jouw oude badkamerspiegel te vervangen met een unieke, grote spiegel. Dit geeft de badkamer meteen een ander gevoel. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld verlichting aan de zijkant van uw spiegel te plaatsen, of door een nieuwe (of vintage) lijst aan te schaffen voor de spiegel. Deze lijst kun je zelf decoreren naar je eigen smaak; verf het bijvoorbeeld in een andere kleur of gebruik ander materiaal dan je al hebt.

Sanistunter spiegel

Badkamer renovatie mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de renovatie mogelijkheden voor jouw badkamer? Vraag dan advies aan één van onze badkamerspecialisten. Zij beschikken over de juiste kennis en kundigheid en toveren jouw oude badkamer om tot jouw droombadkamer. Loop een Sanistunter showroom in bij jou in de buurt of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er een specialist voor je klaar staat.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Shuffle Drain
Duravit
Geberit
Wiesbaden
Grohe
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.