U bevindt zich nu hierHomeSanitair specialist

Sanitair specialist4

In al onze showrooms hebben wij de beste sanitair specialisten lopen. Dit zijn ervaren deskundigen op het gebied van sanitair en badkamers. Onze Sanistunter sanitair specialisten bieden u alle hulp die u nodig heeft bij het inrichten van uw droombadkamer. U kunt zelfs online een afspraak met één van onze specialisten maken.

Een advies op maat

Wij maken sanitair adviezen voor iedere klant die hier naar verlangt. Een advies over uw badkamer verschilt natuurlijk per persoon en per huishouden. Daarom is het voor ons belangrijk dat onze specialisten van alle badkamertrends op de hoogte zijn en iedereen in iedere situatie ten hulp kunnen schieten.

Gratis 3D ontwerp

Onze experts helpen u op allerlei vlakken. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het maken van een gratis 3D ontwerp. Hierin wordt uw hele badkamer van top tot teen uitgewerkt. Zo kunt u samen met de specialist kijken of de door u gekozen badkamerproducten goed bij elkaar passen en of er nog dingen zijn die u toch liever iets anders ziet. Bent u benieuwd? U kunt online alvast een gratis 3D ontwerp aanvragen.

Gratis offerte

Naast een 3D ontwerp is het bij Sanistunter ook mogelijk om een gratis offerte aan te vragen. Het is wel net zo fijn om te weten welke kosten er aan uw nieuwe badkamer komen te hangen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Verder biedt Sanistunter altijd de laagste prijs garantie. Heeft u een offerte van een andere badkamer specialist dan beoordelen wij deze en maken een nieuwe, goedkopere offerte voor u. U kunt hier alvast uw offerte aanvragen als u geïnteresseerd bent.

Kom langs voor een op maat gemaakt advies! Heeft u vragen voor één van onze specialisten, of wilt u de Sanistunter showroom even rustig bekijken? Dan bent u altijd welkom in een van onze showrooms. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde sanitair showroom:

(Parkeren is gratis)