Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair specialist

Sanitair specialist5

In al onze showrooms hebben wij de beste sanitair specialisten lopen. Dit zijn ervaren deskundigen op het gebied van sanitair en badkamers. Onze Sanistunter sanitair specialisten bieden jou alle hulp die je nodig hebt bij het inrichten van jouw droom badkamer. Je kunt zelfs online een afspraak met één van onze specialisten maken.

Een advies op maat

Wij maken sanitair adviezen voor iedere klant die hier naar verlangt. Een advies over jouw badkamer verschilt natuurlijk per persoon en per huishouden. Daarom is het voor ons belangrijk dat onze specialisten van alle badkamertrends op de hoogte zijn en iedereen in iedere situatie ten hulp kunnen schieten.

Gratis 3D ontwerp

Onze experts helpen je op allerlei vlakken. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van een gratis 3D ontwerp. Hierin wordt jouw hele badkamer van top tot teen uitgewerkt. Zo kun je samen met de specialist kijken of de door jou gekozen badkamerproducten goed bij elkaar passen en of er nog dingen zijn die je toch liever iets anders ziet. Ben je benieuwd? Je kunt online alvast een gratis 3D ontwerp aanvragen.

Gratis offerte

Naast een 3D ontwerp is het bij Sanistunter ook mogelijk om een gratis offerte aan te vragen. Het is wel net zo fijn om te weten welke kosten er aan je nieuwe badkamer komen te hangen zodat je niet voor verassingen komt te staan. Verder biedt Sanistunter altijd de laagste prijs garantie. Heb je een offerte van een andere badkamer specialist dan beoordelen wij deze en maken een nieuwe, goedkopere offerte voor jou. Je kunt hier alvast jouw offerte aanvragen als je geïnteresseerd bent.

Kom langs voor een op maat gemaakt advies! Heb je vragen voor één van onze specialisten, of wil je de Sanistunter showroom even rustig bekijken? Dan ben je altijd welkom in een van onze showrooms. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Hier vind je jouw dichtstbijzijnde sanitair showroom: